Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα αυτό το Σάββατο το πρωί η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου

Στην Πάτρα αυτό το Σάββατο το πρωί η συγ...

Θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της «Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου»

Στην Πάτρα θα έρθει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου για να συναντήσει τους αναγνώστες της και όχι μόνο και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της με τίτλο «Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Silk.

Η Έλενα Αντωνίου θα έρθει στην Πάτρα μετά από πρόσκληση της Ασπασίας Παπαχρίστου του βιβλιοπωλείου «Γωνιά του Βιβλίου» στην Αγ. Νικολάου 32 και θα βρίσκεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο νέο της μυθιστόρημα περιγράφει ένα δυνατό έρωτα, γι’ αυτό ως ντεκόρ στο βιβλιοπωλείο τη μέρα αυτή (2 μέρες μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) θα υπάρχουν και κόκκινα μπαλόνια και σοκολατάκια.

Βιέννη 1775. Ένα φρικτό έγκλημα έξω από την Όπερα δε βρίσκει ποτέ τον ένοχό του.

Είκοσι χρόνια μετά, μέσα στη δίνη των πολέμων και των ανακατατάξεων στη Γηραιά ήπειρο με την εμφάνιση του Κορσικανού Ναπολέοντα Βοναπάρτη, ο αξιωματικός της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας Μάρκους ερωτεύεται σε μία στροφή βαλς την πανέμορφη Άννα –ένας έρωτας που καλείται να μείνει ζωντανός μέσα από τις συνωμοσίες, τις δολοπλοκίες και τα παιχνίδια εξουσίας.

Οι εχθροί είναι φίλοι και οι φίλοι γίνονται εχθροί στο δρόμο προς την κατάκτηση του θρόνου. Ο νεαρός λοχαγός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μυστικό που απειλεί ακόμη και τη ζωή του, ενώ η αγαπημένη του υποτάσσεται σε έναν γάμο συμφέροντος, με μοναδικό στόχο να μείνουν ζωντανή η ίδια και ο άντρας που αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο.

Κι ενώ όλοι και όλα βυθίζονται στη δίνη του μίσους, ο έρωτας δίνει μάχη να μείνει ο μόνος νικητής σε ένα πεδίο όπου οι φλόγες του πολέμου κατακαίνε τα πάντα...

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει γεννηθεί στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ζει, ενώ κατάγεται από τη Μήλο. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Εργάζεται σε ημερήσιες εφημερίδες ως διορθώτρια/επιμελήτρια κειμένων αλλά και διαδικτυακά μέσα ως newseditor.

Το «Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου» είναι το τρίτο μυθιστόρημά της που κυκλοφορεί στη σειρά SILK.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture