Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Make up Masterclass για «Smokey Eyes» από τη Βασιλική Ζορμπά και την Ιnglot -Τετάρτη 30/1

Make up Masterclass για «Smokey Eyes» απ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς αναδεικνύει τα μάτια της η Τζένιφερ Λόπεζ;

Η γνωστή συμπολίτισσα make up artist Βασιλική Ζορμπά, υπεύθυνη του καταστήματος καλλυντικών Inglot μας καλεί να μάθουμε την τέχνη του μακιγιάζ που πραγματικά μεταμορφώνει το πρόσωπο. Την ερχόμενη Τετάρτη 3-5 μ.μ. το απογευματάκι θα διδάξει επαγγελματίες του χώρου αλλά και αρχάριες κυρίες που επιθυμούν να μάθουν να μακιγιάρονται σωστά με όλα τα στυλ. Το μάθημα εστιάζει αυτή τη φορά στο look «smokey eyes», που απογειώνεται στα μάτια της σαγηνευτικής πρέσβειρας της Inglot Τζένιφερ Λόπεζ.

Είσαι επαγγελματίας; Αρχάριος; Θέλεις να μάθεις να μακιγιάρεσαι σωστά; Το κεντρικό κατάστημα Inglot και η Βασιλική Ζορμπά διοργανώνουν masterclass για όλους. Ιδιαίτερα μαθήματα για ολιγομελή άτομα  στον επάνω, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Αυτή την Τετάρτη θα μάθετε ένα από τα πιο διάσημα look, το smokey eyes της Jlo! Mάλιστα οι συμμετέχοντες θα «προβάρουν» τις δυνατότητές τους η μία με την άλλη ως πρακτική άσκηση και μετά θα παραλάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δηλώστε λοιπόν έγκαιρα το ενδιαφέρον σας.

Θυμίζουμε πως χρησιμοποιούνται προιόντα μακιγιάζ μιας κορυφαίας πολυεθνικής εταιρείας καλλυντικών, με μούσα την εκθαμβωτική λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έχει λανσάρει μάλιστα τα δικά της είδη σε συνεργασία με το brand.

Η υπεύθυνη Βασιλική Ζορμπά σπούδασε πλάι στο διάσημο μακιγιέρ Freddy Colobratso στην Αθήνα. Εχει εργαστεί σε εβδομάδες μόδας, editorials makeup, expert masterclass, bridal makeup, facepainting, bodypainting, shooting makeup.

Εχει επιμεληθεί μακιγιάζ διάσημων μοντέλων Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες μακιγιάζ.

* INGLOΤ ΒEAUTY STORE 2610 624490, Μαιζώνος 60-62

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά