Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ρένα Δούρου είχε μόνο καλά λόγια για την κάνναβη

Η Ρένα Δούρου είχε μόνο καλά λόγια για την κάνναβη

Στη βιομηχανία και την υγεία

«Η φετινή Athens Cannabis Expo αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση που αποδεικνύει τη μεγάλη αλλαγή που επιτελείται σε επίπεδο κοινωνικής αποδοχής, συλλογικής δράσης και οικονομικής προοπτικής», δήλωσε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα, τους χώρους της 2ης Athens Cannabis Expo, που πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο) με τη συμμετοχή επιχειρηματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών αλλά και την ενημέρωση του κοινού για τα επιτεύγματα της αξιοποίησης της κάνναβης στη βιομηχανία και στην υγεία.

Η Περιφερειάρχης Αττικής περιηγήθηκε στην Έκθεση συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη, και συνομίλησε με εκθέτες, επιχειρηματίες και ειδικούς στον τομέα της κάνναβης. Η Athens Cannabis Expo «καταδεικνύει τους πολλούς, ενδιαφέροντες, οικονομικά και κοινωνικά βιώσιμους τρόπους συμβολής της κάνναβης, με τις διαφορετικές της χρήσεις, στην παραγωγική ανασυγκρότηση και την οικονομική ανάπτυξη», τόνισε η Περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας σε δημοσιογράφους και υπογραμμίζοντας ότι η κάνναβη «αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές της, μέσα από τις πολλές εφαρμογές, στον χώρο της ιατρικής, βιομηχανικής, αγροτικής ανάπτυξης - είτε πρόκειται για τη γεωργία, τη βιομηχανία χαρτιού είτε τη φαρμακευτική βιομηχανία».

«Μιλάμε για ένα προϊόν που μπορεί να αποτελέσει πεδίο εφαρμογής της καινοτομίας, της εξωστρέφειας. Μιας νέας επιχειρηματικότητας με κοινωνικά και συλλογικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το πολυδιάστατο μήνυμα που στέλνουμε σήμερα, από την Αττική, από τη Διεθνή Έκθεση Κάνναβης», τόνισε η Ρένα Δούρου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις