Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτά είναι τα χειρότερα φιλμ του 2018 σύμφωνα με το metacritic

Αυτά είναι τα χειρότερα φιλμ του 2018 σύ...

"Πρωτιά" για το αλλόκοτο ντοκιμαντέρ «Death of a Nation»

Eκτός από τις λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς υπάρχουν κι αυτές με τις χειρότερες όπως αυτή του metacritic που είδε το φως της δημοσιότητας. Με το μέσο όρων των κριτικών να ορίζουν και τη βαθμολογία της κάθε ταινίας, το metacritic αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο αξιολόγησης των «καλύτερων» και «χειρότερων» ταινιών της χρονιάς.

Φέτος, στο νούμερο 1 του βρίσκεται το ντοκιμαντέρ «Death of a Nation» του συνωμοσιολόγου Ντινές Ντ' Σούζα, όπου παραλληλίζεται η εποχή Τραμπ με αυτή του Αβραάμ Λίνκολν και «αποδεικνύεται» πως το κόμμα των δημοκρατικών είναι στην πραγματικότητα... ναζιστές, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του το flix.gr. Ο βαθμός (μέσος όρος που συγκέντρωσε ήταν μόλις 1%).

To «Death of a Nation» είναι η χειρότερη ταινία της χρονιάς 2018 που μόλις τέλειωσε και μαζί η χειρότερη στην ιστορία του Metacritic.

Στη λίστα με τις 15 χειρότερες ταινίες, βρίσκουμε επίσης και κάποιες που βγήκαν ήδη στην Ελλάδα, όπως ο «Τερματικός Σταθμός», το «Πάρκο του Τρόμου», το «The Happytime Murders» με τη Μελίσα Μακάρθι (παίζεται τώρα και στην Πάτρα), το «Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων» αλλά και το «Dark Crimes» του Έλληνα σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ. Στα χειρότερα φιλμ και το κοινωνικό «Life itself» με τον Όσκαρ Άιζακ καθώς και το "Gotti" με τον Τζον Τραβόλτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture