Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Υπερήλικας ανανέωσε το δίπλωμά του και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των δρόμων

Αχαΐα: Υπερήλικας ανανέωσε το δίπλωμά το...

Η οικογένειά του αγωνιά

Ένας υπερήλικας στην Αχαΐα, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, κατάφερε να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης του, με αποτέλεσμα να εμπλέκεται συνέχεια σε τροχαία. Λόγω της κατάστασης του ηλικιωμένου, η οικογένειά του ανησυχεί και προσπαθεί να βρει τρόπους να του πάρουν το δίπλωμα.

Το θέμα φέρνει στη δημοσιότητα ο EleftherosTypos.gr και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο παππούς ανανέωσε το δίπλωμά του, δίνοντας 100 ευρώ, δηλαδή από 50 ευρώ σε κάθε φίλο του γιατρό.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα ο συγκεκριμένος κύριος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον καθιστούν ανίκανο να οδηγήσει θέλησε να ανανεώσει το δίπλωμά του και η διαδικασία ήταν πολύ απλή!

Πήγε σε δύο φίλους του γιατρούς, τους έδωσε από 50 ευρώ και χωρίς την παραμικρή εξέταση του πιστοποιήθηκε ότι… χαίρει άκρας υγείας. Στην συνέχεια με τις συγκεκριμένες γνωματεύσεις πήγε στο υπουργείο και χωρίς κανένα πρόβλημα ανανέωσε το δίπλωμά του.

Τα περιστατικά με τα ατυχήματα στα οποία πέφτει ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολλά και η οικογένειά του ψάχνει να βρει τρόπους για να του στερήσει την δυνατότητα να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του γιατί είναι ακατάλληλος για οδήγηση και επικίνδυνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις