Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Που να πάτε, τι να δείτε με τα παιδιά σας φέτος τα Χριστούγεννα

Που να πάτε, τι να δείτε με τα παιδιά σα...

Τι μας προτείνει το περιοδικό Best εντός κι εκτός Πατρών

Πατινάζ στο "Σταύρος Νιάρχος" 

Στο παγοδρόμιο πάνω από το κανάλι

Και αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το Κέντρο Πολι­τισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν τόπο γιορτής. Τα γιορτινά φώτα έχουν ανάψει, οι φωτεινές εγκαταστά­σεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έχουν ενεργοποιηθεί, τα τρία εντυπωσιακά έλατα στολίστηκαν και Χριστουγεννιάτικα τραγού­δια πλημμυρίζουν τον χώρο, ενώ σειρά εκδηλώσεων πραγματο­ποιούνται κάθε μέρα. Καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του Κέντρου Πολιτισμού αποτελεί το παγοδρόμιο επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Η λειτουργία του πα­γοδρομίου είναι καθημερινή με ελεύθερη είσοδο.

Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγ­γραφή στο snfcc.org/events.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί

Η ταλαντούχα Μυρτώ Κιούρτη και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο σπίτι και τη διακόσμηση

Νέλλα Ιωάννου και Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου - Patras Fashion Power

Η παιδική μόδα στο Best που κυκλοφορεί... Η πιο γλυκιά φωτογράφιση

Κάναμε πρόβα νυφικού και φορέσαμε τα καλύτερα μονόπετρα - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το Best που κυκλοφορεί

Διαλέξαμε όλη τη μόδα των γιορτών από το περιοδικό Best που κυκλοφορεί - ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Best με το μεγαλύτερο τεύχος που βγάλαμε ποτέ

Τα καλύτερά μας χρόνια! Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια BEST με το πιο προσωπικό και νοσταλγικό editorial

Χριστούγεννα με την Πολυφωνική

Στο Συνεδριακό το Κοντσέρτο

Για μία ακόμη χρονιά η Πολυφωνική Χορωδία μας προσκαλεί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της που φέτος πραγμα­τοποιείται 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018, Σάββατο και Κυριακή, στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου. Οι γιορταστικές και επίσημες αυτές συναυλίες, που αποτελούν τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες συ­ναυλίες της Πάτρας υλοποιούνται με τη συμμετοχή της 40μελούς συμφωνικής ορχήστρας «Sinfonica» των λυρικών τραγουδιστών Μίνας Πολυχρόνου (soprano) και Γιάννη Γιαννίση (baritone), της Ακαδημίας χορού και Dance A Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και των Χορωδιακών και Ορχηστρικών τμημάτων του Οργανισμού, σύνολο 350 ερμηνευτές.

Christmas Holy Night

Από την Cantelena

Έχει θεσμοθετηθεί πλέον η Χριστουγεννιάτικη συναυλία για όλη την οικογένεια που διοργα­νώνει η Cantelena στις 22 Δεκεμβρίου. Η συ­ναυλία που έχει τίτλο «Christmas Holy Night» θα λάβει χώρα στο Royal με τη συμμετοχή 150 χορωδών. Μαζί τους η σοπράνο Νάντια Φιό­ρου και ο τενόρος Δημήτρης Δημόπουλος θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Σταχτοπούτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Χριστούγεννα με λάμψη και μαγεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα φημισμένα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο έως τις 29/12 θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με το πιο υπέροχο παραμύθι των παιδικών μας χρόνων, τη Σταχτοπούτα. Η περίφημη χορευτική ομάδα του Πριγκιπάτου του Μονακό, θα μας παρουσιάσει στην σκηνή της Αίθουσας Τριάντη την πιο ονειρική εκδοχή της Σταχτοπούτας όλων των εποχών! Ο Ζαν-Κριστόφ Μαγιό, καλλιτεχνι­κός διευθυντής των Μπαλέτων του Μόντε Κάρλο κι ένας από τους σημαντικότερους χορο­γράφους της γενιάς του, υπογράφει την γοητευτική και άκρως μουσική αυτή παράσταση - εμπειρία, που έχει καθηλώσει το κοινό και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές, όπου και αν παρουσιάστηκε.

Christmas Theater

Από Καρυοθραύστης μέχρι Βιεννέζικα βαλς

Αυτές τις γιορτές το κλειστό ολυμπια­κό στάδιο μετατρέπεται σε Christmas Theater. Το Christmas Theater χω­ρητικότητας 3.000 θεατών φιλοξενεί παραστάσεις που φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν στις ομορφότερες Χριστου­γεννιάτικες πρωτεύουσες όλου του κόσμου. Από την Πράγα και την Βιέννη μέχρι την Μόσχα και την Αγία Πετρού­πολη, φυσικά την Νέα Υόρκη αλλά και το Λας Βέγκας!

Έξω από το Christmas Theater λειτουρ­γεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό με ξύλινα σπιτάκια που θα προσφέρουν γεύσεις γλυκές και αλμυρές από όλο τον κόσμο, ένα Christmas Street Food village.

Μεταξύ των παραστάσεων είναι:

•O Καρυοθραύστης από μπαλέτα του St. Petersburg της Ρωσίας με σολίστ των μαλέτων Μαρίνσι και την 60μελή ορχήστρα του θεάτρου.

•Βιενέζικα βαλς με την ορχήστρα Franz Lehar της Βιέννης και χορευτές της Όπερας της Βιέννης

•Christmas Magic Festival. Οι καλύτεροι και πολυβραβευμένβοι μάγοι του Λας Βέγκας υπόσχονται να μας μαγέψουν.

Η Χιονάτη στον πάγο

RUSSIAN ICE STARS

Τα φετινά Χριστούγεννα το κλειστό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Αθήνα υποδέχονται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.

Σε μια τεράστια παγοπίστα 800 τμ η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον πάγο. Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο έρχεται στην Αθήνα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία!

Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture