Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ενισχυμένη η κυβερνητική πλειοψηφία -154 τα "ναι" στον Προϋπολογισμό- Υπέρ και βουλευτής του Λεβέντη

Ενισχυμένη η κυβερνητική πλειοψηφία -154...

Θετικά ψήφισε ο Γ. Σαρίδης

22:45 Ενισχυμένη βγήκε η κυβερνητική πλειοψηφία κατά την ψηφοφορία του προϋπολογισμού καθώς υπέρ ψήφισε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης. Το αποτέλεσμα έχει ως εξής:

ΝΑΙ:  154

ΟΧΙ: 143

 

22:40 "Ναι" στον προϋπολογισμό από τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη.

 

22:30 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ηλεκτρονική ψηφοφορία επί του προϋπολογισμού του 2019.

 

21:15 Σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρος της ΝΔ και τον πρόεδρος της Βουλή ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός. Χαρακτήρισε το ύφος του αρχηγού της Αντιπολίτευσης «ιταμό» και «αυταρχικό».

«Εάν αυτή η συμπεριφορά δεν οφείλεται στα νεύρας σας αναρωτιέμαι εάν δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα ενός κακομαθημένου κολεγιόπαιδου που θεωρεί ότι η Βουλή είναι τσιφλίκι του, που του το παρέδωσε ο πατέρας του. Αυτή η έπαρση είναι επικίνδυνη για ανθρώπους που διεκδικούν εξουσίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

 

21:09 Στο βήμα αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

20:00 Με επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό ξεκίνησε την ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: Καταψηφίζουμε όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του προυπολογισμού, αλλά μέσω αυτού συνολικά την Κυβέρνηση.

Καταψηφίζουμε την Kυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης, της αλαζονείας και του κυνισμού". Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων, της βαριάς λιτότητας, των σκανδάλων και της διαπλοκής. Της απαράδεκτης κυβέρνησης που χειροτέρεψε τη ζωή των Ελλήνων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ότι αυτοί συμβολίζουν

Για τη νεπίθεση στον ΣΚΑΙ ανέφερεται ότι «είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθείτε από όταν ήσασταν ακόμα αντιπολίτευση Οι καταλήψεις και οι γροθιές γίνονται εύκολα ρόπαλα και μολότοφ για να καταλήξουν σε βόμβες Οσο ανοιχτή είναι η δημοκρατία μας σε διαφορετικές απόψεις τόσο αμείλικτη θα είναι με εκείνους που θα θελήσουν να την φιμώσουν με βία.

Ο κύκλος της κρίσης θα έπρεπε να κλείσει πριν τέσσερα χρόνια αν εσείς κ. Τσίπρα δεν προκαλούσατε εκλογές με την συνδρομή του κύριου Κουβέλη και της Χρυσής Αυγής» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

 

19:40 Σε εξέλιξη βρίσκεται στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2019. Η συζήτηση θα κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η σχετική ψηφοφορία.

 

ΔΕΙΤΕ ζωντανά την συνεδρίαση:

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις