Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Eco-Awareness Workshop by ESN UOPA

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Eco-Awareness ...

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το BookStop cafe

Την περασμένη Κυριακή πρωί φιλοξενήθηκε από τον χώρο του BookStop cafe το πρώτο eco-awareness workshop του συλλόγου μας ESN UOPa.

Κατά την διάρκεια του workshop αυτού πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις τόσο από μέλη του συλλόγου όσο και από φοιτητές erasmus του Πανεπιστημίου Πατρών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, αλλά παράλληλα και την ενημέρωση των παρευρισκόμενων για την ανακύκλωση αλλά και την οικολογική στάση κάποιων Ευρωπαϊκών χωρών.

Εάν και πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά το eco-workshop, στο πλαίσιο της εβδομάδας κοινωνικής ευαισθητοποίησης του συλλόγου μας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Καθώς ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή των φοιτητών erasmus και ακόμα μεγαλύτερη η προσέλευση τους..

Όπως επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σημειωθεί η θερμή υποδοχή και αντιμετώπιση που είχε ο σύλλογος μας και οι φοιτητές erasmus από τους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες του cafe. Όχι μόνο για το γεγονός ότι μας παραχωρήθηκε ο χώρος αλλά και λόγω της προθυμίας των ανθρώπων του Book Stop cafe να μας εξυπηρετήσουν με οποιονδήποτε τρόπο είχαν διαθέσιμο και μπορούσαν προκειμένου να προκύψει ένα όμορφο αποτέλεσμα , θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε πολύ για την συνεργασία μας αυτή.

 

BookStop Café

Πατρέως 43

Βούρβαχη 9

Τηλέφωνο: 26111 04 123

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά