Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O καιρικός απολογισμός της Πηνελόπης - 16.200 κεραυνοί κατεγράφησαν σε διάστημα 6 ημερών

O καιρικός απολογισμός της Πηνελόπης - 1...

Δείτε χάρτες

Η «Πηνελόπη» , η κακοκαιρία που απασχόλησε την Ελλάδα από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου είχε ένα «θερμό» κι ένα «ψυχρό» πρόσωπο. Στη διάρκεια του πρώτου, από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη, σημειώθηκε υψηλά ύψη βροχής κυρίως στη Δυτική Ελλάδα με θυελλώδεις νοτιάδες και σκόνη στην ατμόσφαιρα, ενώ το δεύτερο κομμάτι της από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, έφερε βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, το πυκνότερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών στην Ελλάδα, ο απολογισμός του ύψους βροχόπτωσης της κακοκαιρίας «Πηνελόπη» σε ολόκληρη τη χώρα παρουσιάζεται στον παρακάτω χάρτη.

Επίσης, έντονη ήταν και η κεραυνική δραστηριότητα, όπως καταγράφτηκε από το Σύστημα Εντοπισμού Κεραυνικής Δραστηριότητας ΖΕΥΣ, με πάνω από 16.200 κεραυνούς σε διάστημα 6 ημερών και αποτυπώνεται στον παρακάτω χάρτη.

Ο αριθμός κεραυνών, σύμφωνα με το Σύστημα Εντοπισμού Κεραυνικής Δραστηριότητας ΖΕΥΣ, από την Κυριακή 25/11 έως την Παρασκευή 30/11/2018.

Ο αριθμός κεραυνών, σύμφωνα με το Σύστημ...

Ο αριθμός κεραυνών, σύμφωνα με το Σύστημα Εντοπισμού Κεραυνικής Δραστηριότητας ΖΕΥΣ, από την Κυριακή 25/11 έως την Παρασκευή 30/11/2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις