Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ "ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗΣ"

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Τ...

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για 21 Δεκεμβρίου 2018 - Έρχονται για τις πρόβες

Στην Πάτρα αναμένεται να έρθει την προσεχή Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 ο θίασος της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Τρισεύγενη» του Κωστή Παλαμά που σκηνοθετεί για το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας ο Κώστας Τσιάνος.

Οι πρόβες για την παράσταση πραγματοποιούνται εδώ και πάνω από ένα μήνα στην Αθήνα και ερχόμενοι οι ηθοποιοί (ανάμεσα τους η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Διονύσης Βούλτσος) και πλέον θα συνεχιστούν στην Πάτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εντυπωσιακά τα σκηνικά του Κύπριου δημιουργού Άγγελου Αγγελή ενώ και την πρωτότυπη μουσική & τραγούδια έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο Άγγελος Αγγελή είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος σκηνογράφος που μάλιστα συνεργάστηκε και με την Σκάλα του Μιλάνου.

*Παράλληλα να προσθέσουμε πως ετοιμάζεται και η φετινή εορταστική Χριστουγεννιάτικη παράσταση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και θα έχει τίτλο «Ο εγωιστής γίγαντας» από το κλασικό έργο του Όσκαρ Ουάιλντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture