Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Απόψε για μία live μουσική εμφάνιση το γκρουπ 48 ώρες

Πάτρα: Απόψε για μία live μουσική εμφάνι...

Στο Disco Room

Μετά από την αξέχαστη βραδιά των Oscars, τον περασμένο Φεβρουάριο, το γκρουπ 48 Ώρες θα είναι πάλι στην Πάτρα, απόψε Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 μετά τις 23.30 για ένα ξέφρενο πάρτυ με χορευτικές επιτυχίες από τα 70s μέχρι σήμερα στο Disco Room.

Με τον ιδιαίτερο τρόπο τους και την ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή, μας “ταξιδεύουν” στο χρόνο, στις πιο έντονες αναμνήσεις και τις κρυφές προσδοκίες του αύριο.

Ήταν Μάιος του 2003 και είχαν 2 μέρες προθεσμία για να προετοιμαστούν για την πρώτη τους συναυλία. Τις 48 Ώρες αυτές το συγκρότημα διάλεξε να κάνει όνομά του.

Tο φθινόπωρο του 2009 οι 48 Ώρες δηλώνουν συμμετοχή στο X Factor, όπου μετά από μια θυελλώδη πορεία στο διαγωνισμό, στον τελικό αναδεικνύονται 3οι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμπνευσμένες διασκευές της και τις μοναδικές ερμηνείες.

Οι 48 Ώρες συμμετείχαν στην εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha, "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο", όπου "έφτιαχνουν ζωντανά το soundtrack" της κάθε εκπομπής, διασκευάζοντας μέσα σε 4 τηλεοπτικές σεζόν πάνω από 1800 τραγούδια!

Οι 48 Ώρες έχουν συνεργαστεί με πολλούς αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Τάκης Ζαχαράτος, Χρήστος Δάντης.

Τέλος ν’ αναφέρουμε πως το γκρουπ έχει παίξει ζωντανά σε ιδιωτικά πάρτυ γνωστών προσώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας Paulo Coelho, ο οποίος τους έχει σταθερά από το 2013, στα party του σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight