Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την Κυριακή μιλά ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος σε εκδήλωση του κύκλου "Μαγναύρα"

Πάτρα: Την Κυριακή μιλά ο καθηγητής Άγγε...

Στις 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου

Εκδήλωση του κύκλου «Μαγναύρα» για τον ευρύτερο ελληνικό πολιτισμό με θέμα «Ελλάδα – Κύπρος: από τη ζώνη ειρήνης, κοιτώντας τη ζώνη του πολέμου» θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 11/11/2018 στις 19.30 το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα έχει προσκληθεί να μιλήσει ο Άγγελος Συρίγος, Αναπλ. Καθηγητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαικών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο είναι εξαιρετικά ρευστή ενώ οι αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή αρχίζουν να θυμίζουν την περίοδο 1989-90 με την κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον στην Ελλάδα ακούγονται συχνά ερωτήματα του τύπου «θα τα βάλει η Τουρκία με τους Αμερικανούς;» ή «τί θα κάνουν οι Ισραηλινοί;». Το θέμα μας όμως δεν είναι τι θα κάνουν παλαιοί και νεότεροι σύμμαχοι των χωρών μας. Το πραγματικό ερώτημα που θα έπρεπε να θέτουμε είναι: «τι κάνουμε εμείς;».

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58 (πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου), Πάτρα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις