Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβόλησαν γνωστό νονό της νύχτας- Χαροπαλεύει το θύμα- Ξεκαθάρισμα λογαριασμών εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Πυροβόλησαν γνωστό νονό της νύχτας- Χαρο...

Βρέθηκε ένα βανάκι με καλάσνικοφ

23:30 Το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, εξετάζει η ασφάλεια, αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό με έναν σοβαρά τραυματία που σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ στην ακτή Κονδύλη 4 στον Πειραιά. Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν εναντίον ενός άνδρα τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στις 09:45 βρέθηκε στη διασταύρωση των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά ένα καμμένο βαν, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε και ένα καμμένο όπλα και εκτιμάται ότι αυτό ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών και το όπλο που χρησιμοποίησαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πυροβόλησαν γνωστό νονό της νύχτας στον Πειραιά- Χαροπαλεύει το θύμα

 

22:50 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η αστυνομία βρήκε ένα καμένο βαν και καλάσνικοφ που φέρεται να σχετίζονται με την μαφιόζικη επίθεση κατά γνωστού νονού της νύχτας στον Πειραιά.

 

21:45 Αιματηρό περιστατικό πριν λίγο στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ δύο άτομα άνοιξαν πυρ κατά πολύ γνωστού νονού της νύχτα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Οι δράστες βγήκαν από ένα άσπρο βαν, πυροβόλησαν τον άνδρα και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις