Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Ξεκινάει η νέα σεζόν στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλωνα»

Αίγιο: Ξεκινάει η νέα σεζόν στον δημοτικ...

Την Πέμπτη 25/10/2018 με τα φιλμ «Ένα αστέρι γεννιέται» και το “Venom”

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» στο γειτονικό Αίγιο ξεκινάει τη λειτουργία του για τη νέα κινηματογραφική σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο με ταινίες πρώτης προβολής, κινηματογραφικές επιτυχίες για τους μικρούς φίλους αλλά και όλη την οικογένεια. Η έναρξη της νέας σεζόν έρχεται με δύο ταινίες που έχουν σημειώσει παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία!

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ιστορία αγαπής, «Ένα αστέρι γεννιέται», με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ και μαζί του, την ταλαντούχα Lady Gaga καθώς και τη μεταφορά του κόμικ “Venom” στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι.

-«Ένα αστέρι γεννιέται»

Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ

Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga, Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ, Σαμ Έλιοτ.

Διάρκεια: 135 λεπτά.

- “Venom”

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές.

Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλαϊσερ

Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Γούντι Χάρελσον, Τζένι Σλέιτ, Ριζ Άχμεντ, Σκοτ Χέιζ, Ριντ Σκοτ.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

* Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  25/10 έως Τετάρτη 31/10:

«Ένα αστέρι γεννιέται»:  19:00 (εκτός Σαββάτου 27/10)

“Venom”: 21:30  (εκτός Σαββάτου 27/10).

*Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μνήμες κατοχής 1940-44 από το Αίγιο έως τα Καλάβρυτα» από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture