Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το thebest μέσα στο σκάφος που μετέφερε 62 μετανάστες ανοιχτά της Κάτω Βασιλικής- Σκληρές εικόνες άφησε πίσω η "οδύσσειά" τους - ΦΩΤΟ

Το thebest μέσα στο σκάφος που μετέφερε ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δειτε ΦΩΤΟ

Σε μια καμπίνα 14 τετραγωνικών μέτρων, μέσα σε ένα πλοιάριο, οι φερόμενοι ως διακινητές μεταναστών, στρίμωξαν 62 αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και 9 νήπια. Ο λόγος για το πρόσφατο περιστατικό, οπότε και άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ύποπτο σκάφος να κινείται στη θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά της Κάτω Βασιλικής, στην Αιτωλοακαρνανία.

Πλοιάριο με δεκάδες μετανάστες εντόπισε το Κεντρικό ... - The Best News

65 μετανάστες σε καΐκι στον Πατραϊκό ... - The Best News

 

Μπήκαμε στο κατασχεμένο σκάφος με ονομασία Σογιούζ, Ουκρανικής σημαίας, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν οι 62 Κούρδοι από το Ιράκ, μαζί με τους διακινητές τους και καταγράψαμε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρήθηκε ένα ακόμα παράνομο ταξίδι προς την κεντρική ευρώπη.

Με πλοιάριο από τη Βασιλική στην Ιταλία…Ξανά ... - The Best News

Το πλοιάριο στο οποίο στοιβάχτηκαν 62 ψυχές μεταξύ των οποίων και 9 νήπια, με την ελπίδα να ταξιδέψουν προς την κεντρική ευρώπη, κατασχέθηκε και μένει αγκυροβολημένο στο μόλο της Αγ. Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ

Πολλά μπουκάλια με νερό, υπολείματα ξηράς τροφής, ρούχα, υποδήματα και κονσέρβες παντού μέσα στο σκάφος. Επίσης μπορεί να διακρίνει κανείς κουβέρτες που άφησαν πίσω τους οι μετανάστες και επίσης σωσίβια που ενδεχομένως φορούσαν εν πλω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις