Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Μυστήρια προσέγγιση γυναίκας σε μητέρα με μωρό!

Αγρίνιο: Μυστήρια προσέγγιση γυναίκας σε...

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου

Σε μία σοβαρή καταγγελία  προέβη στη «Σ» 25χρονη μητέρα από το Αγρίνιο. Όπως κατήγγειλε, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έκανε βόλτα με το καρότσι, το τεσσάρων μηνών αγοράκι της, σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία του Αγρινίου, στην οδό Δημοτσελίου.

Τότε την πλησίασε μία γυναίκα γύρω στα 50 καλοντυμένη λέγοντάς της πως της είχε πέσει στο δρόμο το μπιμπερό του παιδιού της. Η νεαρή Αγρινιώτισσα μητέρα όμως δεν είχε μαζί της μπιμπερό για το παιδί και παρά το γεγονός ότι το είπε στην 50χρονη, εκείνη επέμενε ότι λίγο πιο πίσω της στο δρόμο υπήρχε ένα μπιμπερό, κάτι το οποίο βέβαια δεν ίσχυε και προφανώς ήταν το πρόσχημα για κάποια ίσως μορφή απάτης ή οτιδήποτε άλλο…

Όταν μάλιστα η 25χρονη της ζήτησε να την αφήσει ήσυχη καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα καλούσε την αστυνομία, η καλοντυμένη γυναίκα έφυγε άρον – άρον από το σημείο επιβιβαζόμενη σε λευκό βανάκι, το οποίο αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η καταγγέλλουσα όπως μας ανέφερε ταράχτηκε αρκετά καθώς φοβήθηκε για το παιδί της.

Εν συνεχεία η 25χρονη εξιστόρησε στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον όλα όσα συνέβησαν και αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας βρίσκονται στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής.

Πηγή:sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις