Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας; Μάθετε πώς!

Θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας; Μάθετε πώς!

Επιλέξετε το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη

Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας; Να δημιουργήσετε το μέλλον σας; Επιλέξετε το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη καταξιωμένο στην εκπαίδευση της Νοτιοδυτικής Ελλάδας για 5 δεκαετίες. Εμπιστευθείτε μας για τα ολιγομελή τμήματα μας και την απόλυτη εξειδίκευση των εκπαιδευτών μας στα αντικείμενα που διδάσκουμε.

Ακολουθήστε ένα συναρπαστικό επάγγελμα έντονα δημιουργικό, με άπειρες εφαρμογές στην κόμμωση των γυναικών και των ανδρών. Ένα επάγγελμα με καταξίωση και κύρος, ικανό να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ζωής.

Κουρέματα Γυναικεία - Ανδρικά, Χρώμα, Νυφικά και Καλλιτεχνικά Χτενίσματα, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας. Παράλληλα, η γνώση των Βαφών και του Styling θα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σας.

Η συνεχόμενη πρακτική εξάσκηση σε εκπαιδευτικές κούκλες και σε φυσικά μαλλιά στο εκπαιδευτικό μας κομμωτήριο, σας βοηθούν να εξοικειωθείτε ταχύτερα σε συνθήκες εργασίας.

Το τμήμα Γενικής Κομμωτικής περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές εργασίες και θεωρίες σχετικά με τις Γυναικείες και τις Ανδρικές Κομμώσεις.

Περιλαμβάνει:
-Γνώση και εξάσκηση των τεχνικών εργασιών κομμωτικής Γυναικεία Κουρέματα Καλλιτεχνικά χτενίσματα (Βραδινά, Πιασίματα, Νυφικό) Ανδρικά κουρέματα Χρώμα (Ανταύγειες και Βαφή)

- Μπαλαγιάζ
- Όμπρε
- Αποχρωματισμό/Περμανάντ

Τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο θα διαρκέσουν ένα ακαδημαϊκό έτος. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα Χ 4 ώρες.

Προσφορά
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 150€ μηνιαίως 
Με το πέρας των σπουδών μπορείτε να εργαστείτε: 
σε κομμωτήρια ως ελεύθερος επαγγελματίας και σε ξενοδοχεία. 
ΔΩΡΟ: Δωρεάν Σπουδές στο τμήμα Μανικιούρ Πεντικιούρ!

Τελειώνοντας τις σπουδές σας λαμβάνετε επίσημη βεβαίωση από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 Βέργη, Εκπαίδευση Για Όλους πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές προωθούνται σε πρακτική η εργασία!

Info: Βέργη εκπαιδεύση για όλους

Διεύθυνση :Ζαΐμη 21

Τηλ.επικοινωνιας:2610_341000

https://www.vergi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά