Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη Γιορτή Τσιπούρας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη Γιορτή Τσιπούρας στον ...

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρέστη στην εκδήλωση και γεύτηκε ντόπια τσιπούρα στα κάρβουνα & κρασί

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2018, ο ΝΑΟΑΣ (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού) διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου 2018, την Γιορτή της Τσιπούρας.

Η εκδήλωση αυτή που την περασμένη χρονιά συγκέντρωσε τα ευμενή σχόλια εκατοντάδων φίλων Αστακιωτών, τουριστών αλλά και κατοίκων των γύρω περιοχών, είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία όπως δείχνουν και οι φωτ. από την Eurokinissi. Μέλη του ΝΑΟΑΣ αλλά και πολλοί εθελοντές προσφέρθηκαν να εξυπηρετήσουν τους δεκάδες πολίτες που προσήλθαν για να απολαύσουν μια καλοψημένη στα κάρβουνα ντόπια τσιπούρα μαζί με ένα ποτήρι κρασί. Άλλοι στον τομέα του ψησίματος, άλλοι στο σερβίρισμα της τσιπούρας και άλλοι στο να προσφέρουν την μπύρα ή το κρασί βοήθησαν ώστε να υπάρχει άριστη εξυπηρέτηση και όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης αυτής γιορτής ήταν όπως και πέρυσι η μεγάλη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που βρίσκεται στην περιοχή του Αστακού, ο ΝΗΡΕΥΣ. Διέθεσε μεγάλες ποσότητες από το εκλεκτό ψάρι - έδεσμα καθώς και άλλα είδη. Ντόπιοι Αστακιώτες ανταποκρίθηκαν προσφέροντας το κρασί, τα αναψυκτικά και τα κηπευτικά είδη. Στην διάρκεια του ψησίματος αλλά και του σερβιρίσματος χορευτικό τοπικό συγκρότημα χόρεψε παραδοσιακούς σκοπούς που μέσα από τον δυνατό ήχο των ηχείων μεταφέρονταν σχεδόν σε ολόκληρη την περιοχή της παραλίας.

Να θυμίσουμε πως από το γραφικό λιμάνι του Αστακού φεύγει καθημερινά καράβι που μεταφέρει επιβάτες στην Σάμη της Κεφαλονιάς.

Τέλος ο ηχολήπτης - ιδιοκτήτης των ηλεκτρονικών συστημάτων Γιώργος Μπαμπούρης συνεπαρμένος από την μουσική και την διάθεση του κόσμου για χορό, συνέχισε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα να προσφέρει δημοτικές παραδοσιακές μελωδίες και τραγούδια.

Οι φωτ. από την ωραία εκδήλωση έχουν την υπογραφή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις