Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Μάνα σ΄ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες"

Πάτρα: "Μάνα σ΄ευχαριστούμε για όλα...

Κηδεύτηκε χθες η Μαρία Βλασταρά

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε χθες η  Μαρία Βλασταρά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο που προέκυψε από την ανάσυρσή της  προ ημερών από τη θαλάσσια περιοχή της Πλαζ .«Μάνα, σ' ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες. Έφυγες στον χώρο που αγαπούσες περισσότερο, τη θάλασσα...».

Με βαθειά συγκίνηση και τρυφερά λόγια αποχαιρέτισε τη μητέρα του ο γιος της, Βασίλης στον κατάμεστο Ιερό Ναό της Παντάνασσας. Μιλώντας εκ μέρους όλης της οικογένειας υπογράμμισε τον αγώνα ζωής που έδωσε, και μάλιστα μόνη της καθώς πολύ νωρίς έχασε το σύζυγό της, για να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά.  Τα παιδιά μεγάλη θλίψη αποχαιρέτισαν την αγαπημένη τους μητέρα. Η κόρη της Ελεάννα με τον σύζυγό της Μικαέλ Ντιρξ, οι γιοί της, Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Αμαλία και Βασίλης με τη σύζυγό του Νιλέττα όπως και τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς.

Στον όμορφο χαρακτήρα, της Μαρίας Βλασταρά, αναφέρθηκε η φιλόλογος Βίβιαν Φαρμάκη. Ιδιαίτερη φώτισε την αρχοντιά της, τη φυσική της ευγένεια, την καλοσύνη της, την αθόρυβη κοινωνική της προσφορά και τη συστράτευσή της σε εθελοντικούς και πολιτιστικούς φορείς όπως, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική Εταιρεία και τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Μουσικής.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, συμπαραστατούμενος από τους ιερείς της Παντάνασσας που ήταν η ενορία της εκλιπούσης και άλλους ιερείς καθώς η Μαρία Βλασταρά ήταν μία γυναίκα με βαθειά πίστη.

 

Με πληροφορίες από εφημερίδα Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις