Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή βραδιά στη Βούντενη

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή βρ...

Παρέστη πολύς κόσμος

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στην παραδοσιακή και δημοτική μουσικοχορευτική βραδιά για την Αγία Παρασκευή στην Βούντενη Αχαΐας.

Όλα τα είχε το συγκεκριμένο πανηγύρι όπου ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά την νύχτα. Το πλούσιο μουσικό σχήμα ξεσήκωσε το κοινό ενώ θετικές εντυπώσεις άφησαν και τα παραδοσιακά χορευτικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού εκπολιτιστικού συλλόγου Βούντενης με ανάρτηση του στο facebook, θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που με τόση θέρμη και αγάπη στήριξε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και το πανηγύρι. «Για εμάς που κοπιάσαμε τόσο πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα ήταν μία ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, προσπαθήσαμε κόντρα σε τόσα προβλήματα και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας και το χωριό μας, όσο σας έχουμε στο πλάι μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων, Δεμενίκων και Ρωμανού καθώς επίσης τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και τον δάσκαλό μας Γιάννη Τοπάλη, για την πολύ όμορφη παρουσία τους. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, κ.α.

Οι φωτ. είναι από το Flashstars.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις