Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 29 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 29 Ιουλίου

Ζώδια

Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε. Το πλανητικό σκηνικό έχει φορτίσει όλη την ατμόσφαιρα αρνητικά, αλλά έστω και έτσι κάντε κάτι να χαλαρώσετε. Αφήστε για λίγο επαγγελματικές κια οικονομικές εκκρεμότητες στην άκρη και αναζητήστε την παρέα και την αγκαλιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα κουραστική αφού η επιρροή της έκλειψης εξακολουθεί και υπάρχει, οπότε φορτίστε σήμερα τις μπαταρίες σας.

 

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερη απαιτητική ημέρα παρά το γεγονός πως είναι Κυριακή και εσείς θα έπρεπε να ξεκουράζεστε. Τα επαγγελματικά σας δεν σας αφήνουν ούτε στιγμή να ηρεμήσετε και αυτό σας έχει ταλαιπωρήσει τρομερά. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή που θα αναδειχθεί το ταλέντο σας και οι ικανότητές σας. Ερωτικά τα πράγματα είναι στάσιμα για τους αδέσμευτους, αλλά όσοι έχουν σχέση να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά γιατί το ταίρι τους έχει πολλά παράπονα προς εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε τρομερά πιεσμένη αυτό το διάστημα και η σημερινή ημέρα δεν θα είναι πολύ καλύτερη. Μπορεί να είστε σε μία παραλία, αλλά τα επαγγελματικά τηλέφωνα και τα e-mails δεν θα σταματήσουν. Πρέπει να αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της εργασίας σας γιατί ο θυμός σας θα βγει εκτός ορίων. Ερωτικά προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Ξεκουράστε το μυαλό σας όσο γίνεται έστω και για λίγα λεπτά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα δεν θα σας κουράσουν πολύ, γιατί έχετε πλέον το ταλέντο να τα βάζετα όλα γρήγορα σε τάξη. Το ίδιο θα συμβεί και στα οικονομικά που τις επόμενες ημέρες θα δείτε πως αλλάζουν προς το καλύτερο. Αφιερώστε σήμερα λίγο περισσότερο χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο ταίρι σας γιατί υπάρχουν παράπονα και το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τους καυγάδες και τις εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα σας βοηθά να αναπολήσετε παλιές στιγμές ευτυχίας. Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να δείτε τα λάθη που σας οδήγησαν να είστε μακριά από την ευτυχία. Πρόσκαιρες φιλίες και πρόσωπα που μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή σας δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Επαγγελαματικά τα γεγονότα σας ωθούν να κάνετε αλλαγές στην τακτική σας. Εάν δεν γίνουν τότε η επιρροή της έκλειψης θα σας αναγκάσει να τις κάνετε και όχι με έναν εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Η επιλογή είναι δική σας.

 

ΛΕΩΝ
Φροντίστε να κλείσετε τα αυτιά σας σε όσους θα προσπαθήσουν σήμερα να σας εκνευρίσουν με εριστικά σχόλια. Ειδικά εάν αυτά προέρχονται από τον εργασιακό σας χώρο, τότε ένας λόγος παραπάνω. Θα δείτε ότι οι υπεύθυνοι θα επιβάλουν δικαιοσύνη. Οικονομικά τα θέλω σας είναι πολύ υψηλά για τα χρήματα που έχετε. Εάν δεν βάλετε φρένο τότε θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού σύντομα. Ερωτικά είστε ακαταμάχητη αυτή την ημέρα και καλό θα ήταν να απολαύσετε τις επιτυχίες σας. Πείτε ναι σε πιθανές προτάσεις για έξοδο ή για κοντινές αποδράσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οποιαδήποτε πρόχειρη ή βιαστική κίνηση αυτή την ημέρα θα σας κοστίσει όλη την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε τρομερά προσεχτικοί. Νεύρα και εντάσεις δεν θα λείψουν στα επαγγελματικά σας και στα οικογενειακά, αλλά φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Οι δεσμευμένοι έχετε αρχίσει και έχετε αμφιβολίες πλέον για το ταίρι σας. Πριν αρχίσετε να ψάχνετε τα πάντα κάντε μία ουσιαστική συζήτηση.

 

ΖΥΓΟΣ
Απορρυθμίσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο κάτι που ίσως να σας αναγκάσει να τρέχετε την Κυριακή στο γραφείο. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει τέτοιες αναποδιές και καθυστερήσεις. Κάντε υπομονή και μην βγάλετε εχθρότητα γιατί θα συζητηθεί. Τα ερωτικά σας είναι σε καλό επίπεδο, αφού οι δεσμευμένοι νιώθουν αναζωογόνηση μέσα από το ταίρι σας, ενώ για τους αδέσμευτους οι γνωριμίες θα πέφτουν βροχή. Εσείς απλά θα πρέπει να δείξετε την τρυφερή πλευρά του εαυτού σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το καλοκαίρι σας φέρνει απροσδόκητες λύσεις στα επαγγελματικά τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την υπόλοιπη ζωή σας. Έτσι, αφού όλα σιγά σιγά βρίσκουν το δρόμο τους σε αυτόν τον τομέα, καιρός είναι να ασχοληθείτε λιγάκι και με τον εαυτό σας. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και γενικότερα χαλαρώστε, όπως άλλωστε επιβάλει και η περίοδος των διακοπών. Αρέσετε! Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το φετινό καλοκαίρι και ιδιαίτερα ο Αύγουστος σας ταιριάζει γάντι. Τα πάντα στην ζωή σας μοιάζουν τόσο ρόδινα και εύκολα και εάν δεν είναι θα γίνουν. Κρατείστε μικρό καλάθι όμως, γιατί μπορεί το καλάμι που έχετε πιθανόν «καβαλήσει» να σπάσει… απότομα και να φάτε ένα μεγάλο χαστούκι. Η μετριοφροσύνη είναι αυτό που πρέπει να σας χαρακτηρίζει προκειμένου αυτό το ονειρεμένο διάστημα που κυριαρχεί στην ζωή σας να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικότερα το καλοκαίρι έχει φέρει μια απότομη αλλαγή στην ζωή σας σε όλους τους τομείς. Οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά βρίσκονται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και εσείς καλείστε να τα φέρετε όλα εις πέρας. Προσπαθήστε να είστε πιο υπομονετικοί με τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας πλησιάσουν γιατί ίσως κρύβουν λύσεις που θα σας αποδεσμεύσουν από ένα μεγάλο βάρος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής σου χαρακτηρίζεται από τον περιορισμό της «ελευθερίας» σου. Πάντα ήθελες να ήσουν ανεξάρτητος-η αλλά τώρα οι συγκυρίες σε έχουν παιδέψει. Είναι ώρα λοιπόν για ένα restart ενόψει του καλοκαιριού. Προσοχή όμως! Μην το παρακάνετε γιατί η ελευθερία που ζητάτε ίσως να μετατραπεί σε μοναξιά λόγω της συμπεριφοράς σας. Στα οικονομικά τυχόν δυσκολίες μην σας φοβίσουν. Είναι καιρός για κάποιο ρίσκο.

 

ΙΧΘΥΣ
Είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις που έχετε αφήσει ανοικτές. Αν δεν το κάνετε το καλοκαίρι δεν θα είναι όπως το έχετε σχεδιάσει. Τηλέφωνα από την δουλεία δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία, οπότε για το δικό σας καλό, αλλά και της σχέσης σας φροντίστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις ίσως επηρεάσουν και τα οικονομικά σας, οπότε καταλαβαίνεται πόσο μείζονος σημασίας είναι να λυθούν άμεσα.

tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being