Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΕΑΠ: Το πολυτιμότερο Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Ελλάδα

ΕΑΠ: Το πολυτιμότερο Δημόσιο Εκπαιδευτικ...

Οι καλές σπουδές είναι απαραίτητα εργαλεία για μια καλή θέση εργασίας ή για περαιτέρω έρευνα

Αν κάποτε το να σπουδάσει κανείς αποτελούσε το όνειρο της οικογένειάς του ή και του ιδίου και ήταν σημαντικό για να αποκτήσει κύρος και μεγαλύτερες δυνατότητες για μια σπουδαία καριέρα, σήμερα, στην παγκοσμιοποιημένη, ανταγωνιστική κοινωνία της τεχνολογίας, της εξειδίκευσης και των απέραντων πεδίων έρευνας και εργασίας που αυτή χρειάζεται, αποτελεί αναγκαιότητα και επιτακτική ανάγκη.

Οι σπουδές σήμερα είναι αναγκαίες

Χωρίς σπουδές και έναν σημαντικό όγκο πληροφοριών, ένας νέος που εισέρχεται στην αγορά μοιάζει, αν όχι καταδικασμένος, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό περιθωριοποιημένος.

Για να καλυφθούν οι γνωσιακές ανάγκες του σύγχρονου εργαζομένου, έχουν δημιουργηθεί άπειρα εκπαιδευτικά ιδρύματα -ιδιωτικά και δημόσια- όλων των βαθμίδων. Βέβαια, ιδανικά, κάθε απόφοιτος της Μέσης Εκπαίδευσης επιθυμεί να φοιτήσει σε ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο ή ΑΤΕΙ και, ιδανικότερα, να κάνει και μεταπτυχιακό.

Παρότι συνηθίζουμε να λέμε ότι η Παιδεία είναι δωρεάν, η αλήθεια είναι ότι η Ανώτερη και η Ανώτατη Εκπαίδευση συνήθως κοστίζουν πολύ. Οι πιο τυχεροί που θα σπουδάσουν στην πόλη όπου ζουν είναι πιθανόν να χρειαστούν χρήματα για μεταπτυχιακά προγράμματα ή διδακτορικό, ενώ όσοι αναγκαστούν να διαμείνουν μακριά από το σπίτι τους, σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή, ακόμα χειρότερα, στο εξωτερικό, θα χρειαστούν μια μικρή -ή και μεγάλη- περιουσία για να επιτύχουν τον στόχο τους, ανάλογα με το πού θα διαλέξουν να σπουδάσουν.

Ακόμη και αυτοί οι οποίοι προτιμούν μια πιο γρήγορη εκπαίδευση -όπως ένα ΙΕΚ, για παράδειγμα- πρέπει να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα στην προσπάθεια αυτήν, ενώ για τους εργαζόμενους νέους η φοίτηση σε ένα Πανεπιστήμιο μπορεί να αποτελεί σχεδόν… φαντασίωση.

Κόπος, χρόνος, χρήμα

Οι σπουδές χρειάζονται κόπο, χρειάζονται χρόνο και, κυρίως, χρήμα. Και ποιες είναι, άλλωστε, οι καλές σπουδές; Αυτό αποτελεί ένα ερώτημα με πολλές απαντήσεις για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, που έχει μπερδευτεί από την πολλή προσφορά γνώσεων και τη μικρή εργασιακή ζήτηση.

Σαφώς, καλές σπουδές είναι αυτές που προτιμά ο κάθε νέος, οι οποίες ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του και στα ενδιαφέροντά του. Και, φυσικά, οι καλές σπουδές είναι απαραίτητα εργαλεία για μια καλή θέση εργασίας ή για περαιτέρω έρευνα. Και, δυστυχώς ή ευτυχώς, στην Ελλάδα αναγνωρίζονται συνήθως περισσότερο τα πτυχία από δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΕΑΠ: Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με ισχυρό πτυχίο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) είναι ένα από τα 22 Δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας. Ως επίσημος φορέας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπόκειται στη νομοθεσία που διέπει τα ΑΕΙ και παρέχει πτυχία τα οποία είναι απολύτως ισότιμα με αυτά των υπόλοιπων Πανεπιστημίων. Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοί του δικαιωματικά χαρακτηρίζονται Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ). Μάλιστα, το εξαιρετικό ακαδημαϊκό επίπεδό του ξεπερνά πολλά από τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ οι καθηγητές οι οποίοι διδάσκουν είναι αναγνωρισμένοι παγκοσμίως.

Επίσης, όπως είναι γνωστό, για τη φοίτηση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο δεν απαιτούνται Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ ο/η ενδιαφερόμενος/η δεν χρειάζεται να μετοικήσει εντός της χώρας ή στο εξωτερικό για την απόκτηση του πτυχίου του.

Επιπλέον, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει και Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, τα οποία σχεδιάστηκαν από κορυφαίες Ακαδημαϊκές Επιτροπές, με υψηλού επιπέδου γνώσεις και εφαρμοσμένη πρακτική εμπειρία, που θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία και την κοινωνία εν γένει.

Και τα πτυχιακά και τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι πρωτοπόρα, καινοτόμα και σχεδιασμένα απόλυτα σε σχέση με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποβλέπει στο να βγάλει στην αγορά εργασίας απόλυτα καταρτισμένους επαγγελματίες, συχνά σε πολύ ιδιαίτερα αλλά και απαραίτητα -ειδικά για τα εθνικά δεδομένα- γνωστικά αντικείμενα.

Σπουδές εξ αποστάσεως και για εργαζομένους!

Σπουδές με ανάλογο περιεχόμενο και θεματική στόχευση δεν προσφέρονται με εξ αποστάσεως Εκπαίδευση από τα Πανεπιστήμια και τα ΑΤΕΙ της χώρας, αποκλείοντας, συνεπώς, την πρόσβαση στη συγκεκριμένη πληροφόρηση των ήδη εργαζόμενων ατόμων, αλλά και ανθρώπων που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης και αδυνατούν να έχουν καθημερινή φυσική παρουσία στον χώρο μάθησης, είτε γιατί κατοικούν σε απομονωμένες περιοχές είτε γιατί έχουν οικογένεια ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο.

Με την Εκπαίδευση εξ αποστάσεως, μπορεί οποιοσδήποτε -Έλληνας ή αλλοδαπός- να επιλέξει και να παρακολουθήσει το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει μέσα από μια ευρεία γκάμα επιστημών, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος του ενοικίου και όλων των άλλων οικονομικών εξόδων τα οποία συνεπάγεται μια μετακόμιση.

Επιπλέον, πρέπει να συνεκτιμηθεί η ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης, ο οποίος γίνεται  εξ αποστάσεως, μέσω νέων εκσυγχρονισμένων διαδικτυακών πλατφορμών και ψηφιακών πρακτικών.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα χαριτολογούσε κάποιος, αν ισχυριζόταν πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι, ίσως, το… πιο δημοκρατικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας!

ΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το ΕΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα σπουδών σε ένα ευρύ πεδίο γνωστικών αντικειμένων, το οποίο περιλαμβάνει Θεωρητικές και Θετικές Επιστήμες, που κυμαίνονται από Πολιτισμό και τη Λογοτεχνία και φτάνουν έως τις Φυσική, τα Οικονομικά την Τεχνολογία και τον Τουρισμό.

Η οργάνωση των  επτά  Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών γίνεται σε ετήσιες  Θεματικές Ενότητες ενώ το Νέο Προπτυχιακό Πρόγραμμα στον Τουρισμό γίνεται σε εξαμηνίες Θεματικές Ενότητες  και η βάση σχεδιασμού τους είναι οι ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS.

Αναλυτικά, υπάρχουν οι εξής επιλογές:

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για επαγγελματική σταδιοδρομία στην τουριστική αγορά εργασίας

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η εξέλιξη της Ευρώπης και του συνόλου του Πολιτισμού της.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η εξέλιξη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ελληνικού Πολιτισμού και η διαχρονική συνεισφορά του.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ισπανική Γλώσσα, η εξέλιξή της και η πληρέστερη κατανόηση των πολλών και πολυδιάστατων πολιτισμών των ισπανόφωνων λαών.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Ενιαία αντίληψη και μάθηση των Φυσικών Επιστημών (της Φυσικής, της Χημείας και της Bιολογίας) ως μιας ενότητας των σημαντικών διεπιστημονικών περιοχών τους. Αρχές, έννοιες, θεωρίες, εφαρμογές, επίλυση προβλημάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων γύρω από την Πληροφορική και τους ιδιαίτερους κλάδους εφαρμογών στο πεδίο αυτό, όπως τα υπολογιστικά συστήματα, τα συστήματα αποφάσεων, η επεξεργασία σήματος, τα υπολογιστικά μαθηματικά και η τηλεματική.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα διοίκησης συστημάτων επιχειρήσεων και οργανισμών (ιδιωτικών και δημόσιων), στο ταχέως εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματά του, το ΕΑΠ επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι είναι ένα γνωσιακά, τεχνολογικά και εκπαιδευτικά πρωτοπόρο ακαδημαϊκό ίδρυμα, με συνεχή διάθεση για περαιτέρω βελτίωση.

Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο , η έννοια της διά βίου μάθησης δεν είναι κενή περιεχομένου. Οι προσφερόμενοι μεταπτυχιακοί τίτλοι διαμορφώνονται ως εξής:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επαγγελματίες μουσείων ή άλλων πολιτιστικών ιδρυμάτων μπορούν να εντρυφήσουν στις ιδιαιτερότητες των νέων μορφών παραγωγής ιστορικής γνώσης και κουλτούρας και να προετοιμαστούν επιστημονικά και πρακτικά για επαγγέλματα σε σχετικούς κλάδους.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

Εξειδικευμένη γνώση πάνω σε ζητήματα Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ιστορίας, Ανθρωπολογίας και Πολιτισμικών Σπουδών του Αθλητισμού.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημιουργική παραγωγή του ελληνικού λόγου και εξειδίκευση στελεχών στην ανάπτυξη προγραμμάτων διδασκαλίας της Λογοτεχνίας.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ολοκληρωμένη και κριτική κατανόηση του ρόλου και της εφαρμοσμένης άσκησης της Δημοσιογραφίας στον σύγχρονο κόσμο. Εκπαίδευση στη χρήση των νέων, ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ

1. Εκπαίδευση Ενηλίκων

Διδασκαλία, σχεδιασμός και αξιολόγηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων, με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και μεθόδους εκπαίδευσης από απόσταση.

2. Επιστήμες της Αγωγής

Για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφοίτους AEI και TEI που απασχολούνται ή πρόκειται να απασχοληθούν στην Εκπαίδευση. Εξειδικευμένες παιδαγωγικών γνώσεις, καλλιέργεια και ανάπτυξη δεξιοτήτων επιστημονικής σκέψης και εκπαιδευτικής έρευνας και ανάπτυξη άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

3. Ορθόδοξη Χριστιανική Θεολογία και Χριστιανικός Πλουραλισμός

Σύγχρονη προσέγγιση της ιστορικής πορείας και της εξέλιξης των μορφών της Ορθόδοξης Χριστιανικής θεολογικής σκέψης και δράσης στο πλαίσιο πολυπολιτισμικών και πολυθρησκευτικών κοινωνιών.

4. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου

Εξειδικευμένη γνώση αναφορικά με την ανάπτυξη ή/και τα προβλήματα του προφορικού και του γραπτού λόγου (σε μονόγλωσσους και δίγλωσσους/πολύγλωσσους ομιλητές) και οι εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που μπορούν να αναπτυχθούν για την αντιμετώπιση των διαταραχών.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία που θα τους επιτρέψουν να αναθεωρήσουν και να επικαιροποιήσουν τις απόψεις τους για τη φύση της Ελληνικής Γλώσσας, της Ιστορία της, το σχολικό και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, τους τρόπους διδασκαλίας κ.λπ.

LANGUAGE EDUCATION FOR REFUGEES AND MIGRANTS

Αφορά τους εκπαιδευτικούς και γενικά τους ενδιαφερομένους να καλλιεργήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη διδασκαλία του γλωσσικού μαθήματος σε διάφορες γλώσσες.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στους πτυχιούχους Ξένων Γλωσσών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιστήμης και τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και διεθνώς:

1. Διδακτική της Αγγλικής ως ξένης / διεθνούς γλώσσας

2. Διδακτική της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας

3. Διδακτική της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

Για πτυχιούχους AEI και ΤΕΙ Επιστημών Υγείας. Όλες οι απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στην πρόληψη, την παροχή υπηρεσιών φροντίδας Υγείας, την υποστήριξη και την αποκατάσταση ευπαθών ομάδων, όπως η τρίτη ηλικία και οι χρόνιοι ασθενείς.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1. Τραπεζική

Εργαλεία και γνώση για τη δημιουργία αποδοτικών και ικανών στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών.

2. Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Παροχή των εξειδικευμένων γνώσεων που απαιτούνται για μια διοικητική καριέρα στην τουριστική βιομηχανία.

3. Διοίκηση Μονάδων Υγείας

Προετοιμασία στελεχών με γνώσεις και ικανότητες ώστε να διοικήσουν αποτελεσματικά μονάδες Υγείας.

4. Master in Business Administration MBA

Εργαλεία και γνώση για τη δημιουργία αποδοτικών και ικανών στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών, με ικανότητα αξιολόγησης οποιουδήποτε επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακαδημαϊκή και πρακτική γνώση με στόχο να δημιουργηθούν στελέχη που θα έχουν τα εφόδια να εργαστούν σε επιχειρήσεις κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες ή να στελεχώσουν την τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση και τις σχετικές δομές υποστήριξης.

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

1. Ακουστικός Σχεδιασμός & Ψηφιακός Ήχος

Εις βάθος μελέτη θεμάτων που εντάσσονται στην Ακουστική και χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε θεωρητικό και πρακτικό - εφαρμοσμένο επίπεδο στον επιστημονικό τομέα του ακουστικού σχεδιασμού, εστιάζοντας τόσο σε θέματα τέχνης όσο και τεχνολογίας του ήχου. Έμφαση δίνεται στη χρήση σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης, μέτρησης, ανάλυσης και επεξεργασίας ήχου με βάση την ψηφιακή τεχνολογία και τους υπολογιστές.

2. Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα

Παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στο ευρύτερο επιστημονικό και σύγχρονο γνωστικό αντικείμενο της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών και των Πολυμέσων. 3. Σχεδιασμός Φωτισμού

Η τέχνη και η επιστήμη του φωτός σε θεωρητικό και εφαρμοσμένο επίπεδο και σε επίπεδο Η/Υ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

1. Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα

Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Υπολογιστές και των Πληροφοριακά Συστήματα. Σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση συστημάτων δεδομένων, ανάλυσης μεγάλων συνόλων δεδομένων και προηγμένων τεχνολογιών Διαδικτύου και διαδικτυακών εφαρμογών.

2. Συστήματα Κινητού & Διάχυτου Υπολογισμού

Σχεδίαση και ανάπτυξη συστημάτων κινητού και διάχυτου υπολογισμού, συνδυασμένα με γνώσεις σε αντικείμενα όπως ο σχεδιασμός συστημάτων λογισμικού, τα δίκτυα υπολογιστών, τα ψηφιακά συστήματα, η επικοινωνία ανθρώπου - υπολογιστή, τα λειτουργικά, διαδικτυακά και κατανεμημένα συστήματα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. Διαχείριση αποβλήτων

Εξειδικευμένες γνώσεις στα θέματα των τεχνολογιών επεξεργασίας αποβλήτων και μεθοδολογιών απορρύπανσης και της λειτουργίας του περιβάλλοντος.

2. Διαχείριση τεχνικών έργων

Προετοιμάζει διπλωματούχους μηχανικούς, για να καταλάβουν υπεύθυνες θέσεις διοίκησης σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού και κατασκευής τεχνικών έργων.

3. Περιβαλλοντική κατάλυση για αντιρρύπανση και παραγωγή καθαρής ενέργειας

Αναλυτική παρουσίαση της Κατάλυσης και της συμβολής της στην προστασία του περιβάλλοντος (αντιρύπανση) και στην παραγωγή καθαρής ενέργειας.

4. Σεισμική μηχανική & αντισεισμικές κατασκευές

Πολυεπίπεδη κατάρτιση Πολιτικών Μηχανικών σε «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές».

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

1. Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών

2. Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά

3. Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αναλυτικές περιγραφές των προσφερόμενων Προγραμμάτων Σπουδών και υποβολές αιτήσεων:

https://www.eap.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά