Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "μάχη" της αφίσας στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας

Η "μάχη" της αφίσας στην Ακτή ...

Κατακλυσμός από banner παραστάσεων που καταφθάνουν τις επόμενες μέρες

Διανύοντας κάποιος αυτές τις μέρες την Ακτή Δυμαίων έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλα διαφημιστικά banner θεατρικών παραστάσεων και όχι μόνο που τις προσεχείς μέρες θα παιχθούν στην Πάτρα. Στην κυριολεξία γίνεται η «μάχη» της αφίσας.

Τα πόστερ/banner που έχουν τοποθετηθεί αφορούν στην παράσταση αρχαίου δράματος «Εκκλησιάζουσες» που θα δούμε στις 25 και 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Ωδείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου, αλλά και στην παράσταση – μιούζικαλ «Mamma Mia» με την Δέσποινα Βανδή που καταφθάνει 23 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Οιδίπους» με τον Δημήτρη Λάλο και τον Τάκη Χρυσικάκο που τελικά θ’ ανέβει στις 19 και 20/7 στο Αρχαίο Ωδείο (στα banner υπάρχουν οι προηγούμενες ημερομηνίες 18 και 19/7) καθώς και στις εκδηλώσεις – εβδομάδα του Δημοτικού Ωδείου, 16-20/7.

Οι οδηγοί των οχημάτων και οι περαστικοί έρχονται πραγματικά αντιμέτωποι με διαφημιστικές αφίσες παραστάσεων σχεδόν ανά εκατό μέτρα. Πάντως την πιο έξυπνη διαφήμιση την κάνει η παράσταση «Εκκλησιάζουσες» επιλέγοντας να έχει διαφορετικά banner και πρόσωπα όπως τον Αντώνη Λουδάρο – Πραξαγόρα αλλά και τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Μελέτη Ηλία και τον βετεράνο Γιώργο Κωνσταντίνου που παίζουν στο έργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις