Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τα παιδιά δημιουργούν και ζωγραφίζουν στο Πολύεδρο

Πάτρα: Τα παιδιά δημιουργούν και ζωγραφί...

Τις εκπαιδευτικές δράσεις που θα διαρκέσουν έως 21/7 επιμελείται η Λητώ-Ηλιάννα Καπέλα

Στον υπέροχο, δροσερό και σκιερό κήπο του Πολύεδρου στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα συνεχίζονται οι παιδικές εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, τις οποίες επιμελείται η Λητώ-Ηλιάννα Καπέλα, κόρη του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου.

Καθημερινά 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο γίνονται δράσεις και εξερευνήσεις στο βιβλιοπωλείο, στην γκαλερί και φυσικά στον κήπο, έως και το επόμενο Σάββατο 21 Ιουλίου.

Όπως προείπαμε, υπεύθυνη του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα, απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρέα με τα παιδιά σχεδιάζουν, πειραματίζονται και δημιουργούν με ερεθίσματα από τη φύση, την τέχνη και τα βιβλία. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενδυναμώσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και την κριτική τους ικανότητα. Με υλικά από τη φύση και την καθημερινότητα τους, με παιχνίδι, φαντασία και χαρά, βήμα-βήμα, φτιάχνουν μοναδικά πρωτότυπα έργα που εκθέτουν τα παιδιά στο τέλος της εβδομάδας, με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας.

Αυτή την εβδομάδα το θέμα πάνω στο οποίο δούλεψαν τα παιδιά ήταν «φαντασία στην πόλη» ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα 16 με 21 Ιουλίου 2018 με την ενότητα «καλή μας όρεξη».

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 2610 277 342 και 6984 210 495.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture