Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στις 9 Αυγούστου το πολυαναμενόμενο GALAXY NOTE 9 - Τι αναφέρουν οι διαρροές, πως θα δούμε

Στις 9 Αυγούστου το πολυαναμενόμενο GALA...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Το Galaxy Note 9 της Samsung έχει διαρρεύσει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες, με εικόνες που το εμφανίζουν είτε με μια κοφτερή προβολή του νέου smartphone (μιας προβολής κρυμμένης πίσω από μια θήκη) είτε με μια απεικόνιση του τηλεφώνου που βασίζεται κυρίως σε γνωστές πληροφορίες, η οποία ωστόσο ενδεχομένως να μην είναι αυθεντική.

Μία από τις καλύτερες και ξεκάθαρες ερμηνείες του Galaxy Note 9 όμως, ήρθε όταν η μπροστινή όψη του τηλεφώνου διέρευσε τον Ιούνιο.

Τώρα, σύμφωνα και με το AndroidHeadlines μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι η προβολή της πρόσοψής του είναι ακριβώς όπως αναμένεται το επίσημο τηλέφωνο - χάρη στην εικόνα πάνω από την οποία επιβεβαιώνεται ο εμπρόσθιος σχεδιασμός του Galaxy Note 9.

Η εικόνα παρέχεται φέρεται να παρέχεται από μια αξιόπιστη πηγή και θεωρείται ότι αποτελεί επίσημη αναπαράσταση του Galaxy Note 9.

Η εικόνα επιβεβαιώνει τις εικασίες του παρελθόντος ότι θα υπάρχει ελάχιστη οπτική αλλαγή γενικά, με το Galaxy Note 9 να μοιάζει κατά πολύ με το προηγούμενο μοντέλο, Galaxy Note 8. Περιλαμβάνει το ίδιο σχέδιο άκρων του "Infinity Display" καθώς και περιορισμένες στρογγυλές λωρίδες στο επάνω και το κάτω μέρος της συσκευής.

Όπως και το ΝΟΤΕ 8, το ΝΟΤΕ 9 δεν θα φέρει τίποτα επιπρόσθετο στο κάτω μέρος του τηλεφώνου - με τα μοναδικά αισθητά στοιχεία υλικού τοποθετημένα στην κορυφαία στεφάνη.

Η κατώτατη στεφάνη ενδέχεται να είναι ελαφρώς λεπτότερη και η υποδοχή S Pen θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη από τη συσκευή, κάτι που είναι ωστόσο δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά.

Τα νέα, λοιπόν, είναι ότι το ΝΟΤΕ 9 μάλλον θα μοιάζει πολύ με το ΝΟΤΕ 8, ακριβώς συνέβη με το φετινό Galaxy S9 το οποίο ήταν μια επαναληπτική αναβάθμιση στο S8.

Είναι λογικό να αναμένουμε ότι το ΝΟΤΕ 9 θα ακολουθήσει το S9 έχοντας έναν πιο βολικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων - οι φήμες που αναφέρουν οτι θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην οθόνη μάλλον δεν επαληθεύονται.

Άλλες πληροφορίες επιμένουν πως θα υπάρχει λειτουργία bluetooth στο S Pen, αν και δεν φαίνεται αυτό να ενθουσιάζει και πολλούς.

Αρκετός λόγος γίνεται και για την super amoled οθόνη όπως επίσης και την μπαταρία. Σε ότι αφορά την οθόνη, εικάζεται οτι θα είναι κατά 40% πιο φωτεινή ενώ η μπαταρία εκτιμάται οτι θα αγγίζει τα 4000 mAH.

Όσο για τις κάμερες, μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε τα χαρακτηριστικά του S9 στο σασί του ΝΟΤΕ 9, με μεγαλύτερη ευαισθησία και ευκρίνεια στις νυχτερινές λήψεις και super slow motion. Μάλλον έχει έρθει η ώρα και για το AR EMOJI και στο ΝΟΤΕ 9.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Note 9 σε ειδική εκδήλωση στις 9 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις