Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην Παραλία Πατρών με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι - Συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην Παρ...

Σπάραξαν οι γονείς

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας και στην Παραλία Πατρών και στο Καραμανδάνειο στη συνέχεια. Όσα δραματικά συνέβησαν χθες το απόγευμα στην οδό 25ης Μαρτίου είναι συγκλονιστικά. Ένα, μικρό παιδί 5,5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Ο μικρός μαζί με τον 7χρονο ξάδελφό του κι άλλα δυο γειτονόπουλα, περπατούσαν στο δρόμο πηγαίνοντας στο γειτονικό μίνι μάρκετ. Σε μια στιγμή απροσεξίας το 5χρονο αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ που εκινείτο στο ρεύμα ανόδου.

 

Πάτρα: Νεκρό το αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στην Παραλία- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Το παιδάκι βρέθηκε να αιμορραγεί δίπλα σε ένα σταθμευμένο όχημα. Στο σημείο έσπευσε ιδιώτης γιατρός που διατηρεί ιατρείο στο σημείο αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Η αιμορραγία ήταν μεγάλη.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων . Ήταν όμως ήδη νεκρό.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να το επαναφέρουν στη ζωή χωρις δυστυχώς αποτέλεσμα.

 

Σοκαρισμένος ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ου συνελήφθη βάση τη προβλεπόμενης διαδικασίας αό την αστυνομια, παρέμενε επί ώρες στο σημείο και μονολογούσε … «πήγα να φυλάξω  το ένα και χτύπησα το άλλο»…

Οι σκηνές λίγο μετά το δυστύχημα ήταν κάτι παραπάνω από τραγικές. Οι γονείς του 5χρονου, Αλέκος και Βαλάντω σπάραξαν στη θέα του τροχαίου και λίγο αργότερα στο Καραμανδάνειο όταν κλήθηκαν να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.

Η οικογένεια που μένει χρόνια στην περιοχή έχει ένα ακομη κοριτσάκι, μεγαλύτερο από τον άτυχο 5χρονο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το απόγευμα στην Παραλία Πατρών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος , από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παρέσυρε αγόρι ηλικίας έξι ετών, που κινούταν πεζό, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.
Ο ανήλικος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.
Επιπλέον, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ο 44χρονος οδηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ για τις συνθήκες και τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις