Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων, στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις

Την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθεί στην Πάτρα, το φετινό Φεστιβάλ της λέσχης νεολαίας, θεωρίας και πολιτισμού Αναιρέσεις κι όπως πάντα θα μας επιφυλάξει ονόματα – έκπληξη που θα έρθουν για live μουσικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα τη δεύτερη μέρα, το Σάββατο, θα έρθει στο Φεστιβάλ των Αναιρέσεων, η ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη, βραχνή φωνή που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως νέα Σωτηρία Μπέλλου, η Βορειοελλαδίτισσα Φωτεινή Βελεσιώτου, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.

Εκτός από τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», η Φωτεινή Βελεσιώτου φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης, κ.α.

Δίπλα της στο live θα είναι ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την 1η του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2018 θα φιλοξενηθεί στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων.

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Είσοδος ενίσχυσης 5 ευρώ/μέρα.

http://anaireseis-patras.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/events/144186859593542/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture