Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Του την "έπεσε" για να μην του κόψει το ρεύμα

Αγρίνιο: Του την "έπεσε" για ν...

Συλλήψεις και για άλλα αδικήματα στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Θέρμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας 46χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 200 ευρώ, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.


Σύλληψη  για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 13χρονος , διότι αφαίρεσε  από ανασφάλιστο αυτοκίνητο 79χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο όχημα του, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα  κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Σύλληψη    για απείθεια

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 43χρονος διότι  παρεμπόδισε υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.ΔΗ.Ε. να προβεί σε διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της οικίας του, λόγω οφειλών.


Σύλληψη
έξι ατόμων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας




Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, την Κατούνα και στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου-Καλυβίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, πέντε η άνδρες, ηλικίας 74, 71, 52, 49 και 32 ετών, καθώς και μια 36χρονη , διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


Σύλληψη δυο αλλοδαπών
για παράνομη είσοδο


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη xώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού με  ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του κ. Ανακριτή Λαμίας, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις