Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Πήρε τηλέφωνο για απάτη αλλά "έπεσε" σε αστυνομικό...

Αγρίνιο: Πήρε τηλέφωνο για απάτη αλλά &q...

Συνελήφθη 42χρονος

Συνελήφθη χθες (26-4-2018) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και μια 32χρονη ημεδαπή, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και βαρύνεται με την ίδια κατηγορία.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες τηλεφωνούσαν σε πολίτες και τους ζητούσαν οικονομική βοήθεια, αναφέροντας ψευδώς ότι η 32χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Χθες το βράδυ, ο 42χρονος τηλεφώνησε σε προσωπικό τηλέφωνο αστυνομικού και αποπειράθηκε με την ίδια μεθοδολογία να του αφαιρέσει χρήματα. Ωστόσο ο αστυνομικός αφού έκλεισε ραντεβού μαζί του, ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, οι δράστες την τελευταία εβδομάδα είχαν εξαπατήσει έναν ημεδαπό και του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ, ενώ είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν και άλλους πολίτες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις