Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, ναρκωτικά και κλοπή

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για καταδικαστι...

Μπαράζ συλλήψεων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 60χρονος  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για αντίσταση.

Επίσης συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 53χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος, διότι διέρρηξε καφετέρια 46χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό, κλειδιά και έγγραφα.

Χθες το μεσημέρι στην Πάτρα συνελήφθη τέλος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ένα αναδιπλούμενο στιλέτο, με μήκος λάμας (8,5) εκατοστών.

Στην Ηλεία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας 46χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για παράβαση δικαστικής απόφασης.

Παράλληλα συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 57χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 7.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί προστασίας δημόσιων κτημάτων.
Επιπλέον, από το έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι κατείχε παράνομα μια κυνηγετική καραμπίνα.

Στην Επαρχιακή οδό Αμαλιάδας-Σιμόπουλου συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα,  από τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε άνδρες, ηλικίας 21, 21, 22, 23 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μείγμα καπνού κάνναβης.

Στην Ακαρνανία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 40χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 5,9 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου –Βόνιτσας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Κωνσταντίνο Βόνιτσας παραβίασαν μεταλλικό φράχτη οικοπέδου Τοπικού Οργανισμού  και αφαίρεσαν τέσσερα καλώδια ρεύματος, καθώς και ένα μοτέρ άντλησης νερού.

Στην Αιτωλία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 66χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  οκτώ  μηνών για πλαστογραφία.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις