Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Γιατί τόσο μένος για τον Πέτρο Κωστόπουλο ακόμη και 5 χρόνια μετά την πτώχευσή του;

Γιατί τόσο μένος για τον Πέτρο Κωστόπουλ...

ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΝΤΟΥΚΑ

Πέντε χρόνια μετά την επίσημη πτώχευσή του και οκτώ χρόνια από την περίοδο που η ΙΜΑΚΟ άρχισε να έχει προβλήματα ρευστότητας ο Πέτρος Κωστόπουλος …πουλάει ακόμα. Χρειάστηκε μια δήλωσή του ότι «ξεβλάχεψε» ένα μεγάλο ποσοστό των αναγνωστών του για να προκαλέσει χιλιάδες σχόλια σε facebook και twitter. Του την έχουν πέσει από 20χρονα που όταν κυκλοφόρησε το «Κλικ» δεν είχαν γεννηθεί, μέχρι τύποι που στην εποχή της παντοδυναμίας του θα έδιναν και το δεξί τους χέρι για να τους χαιρετήσει.

Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος «ξεβλάχεψε» ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων. Γίδια ήμασταν τότε, γίδια είμαστε και τώρα...(όπως θα έγραφε και το Nitro αν κυκλοφορούσε σήμερα).  Πόσο μπορεί κανείς άλλωστε να ξεβλαχέψει ένα λαό που τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν και που το 30% θέλουν για πρωθυπουργό έναν τύπο σαν τον Πούτιν.

Το προφίλ του Έλληνα: Συντηρητισμός, "όχι" στη διαφορετικότητα, ναρκισσισμός, και συγχρόνως αυτοκριτική και επιστροφή στην Ε.Ε.

Η αλήθεια είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του '80 όταν πρωτοεμφανίστηκε το «Κλικ» αλλά και την πρώτη περίοδο των εκδόσεων Κωστόπουλου, πριν αρχίσουν να παρακμάζουν (αισθητικά και θεματολογικά) ήταν όντως ένα παράθυρο στον κόσμο.

Δεν ήταν ο νέος για την εποχή τρόπος γραφής, ούτε το ότι απενοχοποίησε το σεξ (αν και με εμμονικό σχεδόν τρόπο), ούτε ότι πρόβαλε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Είναι ότι σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση, τα social media, το ίντερνετ και τα smart phones φάνταζαν σαν επιστημονική φαντάσια, σε μια εποχή που οι νέοι στήνονταν μπροστά στην ΕΡΤ για να δουν «Μουσικόραμα» και να ακούσουν κανά «ξένο» ποπ τραγούδι της εποχής, τα έντυπα του Κωστόπουλου ενημέρωναν για το τι συνέβαινε στον υπόλοιπο κόσμο, τις τάσεις και τις εξελίξεις από τη μόδα μέχρι τα media.

Οι εκδόσεις του Κωστόπουλου, έφεραν επανάσταση στον έντυπο Τύπο της εποχής γι αυτό και η επιτυχία τους ήταν τόσο εκκωφαντική.

Όσο και να γκρινιάζει σήμερα κάθε πικραμένος αυτό δεν μπορεί να του το πάρει πίσω.

Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφονται ότι ο Κωστόπουλος τάχα επέβαλλε σε έναν λαό το life style της ελαφρότητας και του νεοπλουτισμού, ας μην τρελαινόμαστε. Ούτε είχε αυτή την δύναμη, ούτε μας σήκωσε από τα βιβλία που διαβάζαμε μετά μανίας Ελύτη για να μας ρίξει στην Γωγώ Μαστροκώστα.

Επιπλέον ο Κωστόπουλος από την στιγμή της οικονομικής παρακμής του και έπειτα έχει υποστεί λυσσώδες μπούλινγκ.

Την ίδια στιγμή που δεν μας ενοχλούν oι γνωστοί - άγνωστοι με τις offshore που κυκλοφορούν στον χώρο του Τύπου, την ίδια στιγμή που ο Θέμος Αναστασιάδης παρά τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια ευρώ είναι ακόμα "άβρεχτος" και ανεβάζει στο protothema άρθρα για το ...ξεβλάχεψε του Κωστόπουλου, την ίδια στιγμή που σάιτ όπως το velonakaiklosti.gr έχουν πάρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, βγάζουμε το μένος μας στον Κωστόπουλο που στο κάτω κάτω γραφής είναι από τους λίγους Έλληνες επιχειρηματίες που πτώχευσαν και οι ίδιοι μαζί με τις εταιρίες του.

Το φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έχει παγκόσμιο ιστορικό προηγούμενο

Δεν μας πειράζουν λοιπόν αυτοί που μόλις οι επιχειρήσεις τους πτώχευσαν μετακόμισαν στην Ελβετία και επιστρέφουν στην Ελλάδα για golfing στο Costa Navarino, μας ενοχλεί ο Πέτρος Κωστόπουλος που πουλάει σάντουιτς και κάνει τον dj. Και λέει και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα…

ΥΓ

1.Λόγω προσωπικής νοοτροπίας μου φαίνεται σχεδόν ανήθικο να βάλεις εναντίον ενός ανθρώπου όταν είναι τόσο πολύ στα κάτω του.
2.Βρίστε ελεύθερα...

Το twitter ... "πήρε φωτιά" για τον Κωστόπουλο που "ξεβλάχεψε" τους Έλληνες

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΜΕ DJ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ BIG BEN- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις