Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έχει παγκόσμιο ιστορικό προηγούμενο

Το φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

48.000 ευρώ σε ένα σάιτ που λέγεται Βελόνα και Κλωστή για να αναρτήσει ένα σήμα!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, το 2014 το ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε στον διαδικτυακό ιστότοπο velonakaiklosti.gr 48.000 ευρώ για τρεις μήνες, ήτοι 16.000 ευρώ τον μήνα, για να αναρτήσει το σήμα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η εν λόγω διαφημιστική δαπάνη εντάσσεται σε μια συνολικότερη διαφημιστική εκστρατεία  του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014, όπου αδικαιολόγητα υψηλά χρηματικά ποσά, κατευθύνθηκαν σε ενημερωτικούς και ψυχαγωγικούς ιστότοπους που σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν παρά μόνο ελάχιστη επισκεψιμότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πέρα από το σάιτ velonakaiklosti.gr είναι και το alatikaipiperi.gr το οποίο είχε χρηματοδοτηθεί με 16.000 ευρώ για να διαφημίσει το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και τα δυο αυτά site σήμερα δεν λειτουργούν,ενώ όταν λειτουργούσαν είχαν ελάχιστους αναγνώστες αφού μέχρι και οι μηχανές που καταγράφουν την επισκεψιμότητα των διαδικτυακών σάιτ δεν είχαν καν στοιχεία για την κατάταξη τους.

Θα μπορούσε λοιπόν εύλογα κάποιος να ισχυριστεί ότι αφού αυτά τα σάιτ πήραν από το ΚΕΕΛΠΝΟ μερικές χιλιάδες ευρώ και έπειτα έκλεισαν, ίσως να δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να απορροφήσουν δημόσιο χρήμα.

Αυτή η προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος έγινε δε σε μια εποχή που αν ένας ανασφάλιστος έσκιζε για παράδειγμα το πόδι του και δεν είχε λεφτά για την περίθαλψη του, θα έπρεπε να πάρει... βελόνα και κλωστή και να το ράψει μόνος  του, αφού δεν είχε πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις