Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΤΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ: ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ "RAMPAGE"

ΠΑΤΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ: ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΕΝΑ ΗΣΥΧ...

Τί βλέπουμε αυτές τις μέρες στη μεγάλη οθόνη

Μπορεί στο Αμερικάνικο box office η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Rampage, το απόλυτο χάος», να έπιασε την κορυφή το περασμένο τριήμερο 13 με 15 Απριλίου 2018, πετυχαίνοντας εισπράξεις κοντά στα 35 εκατομμύρια δολάρια (έκανε και άλλα 114 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο) εν τούτοις στη χώρα μας η ταινία αυτή σε σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον και με ατού της τον 46χρονο μυώδη σούπερ σταρ Ντουέιν Τζόνσον κι έναν αλμπίνο γορίλα, κινήθηκε σε πιο χαμηλά νούμερα.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, το «Rampage, το απόλυτο χάος» (διανομή από την Tanweer) που έχει και εντυπωσιακά εφέ, έκοψε σε 94 αίθουσες πανελλαδικά το 4ήμερο της πρεμιέρας του 12-15/4/2018 κοντά στα 12.500 εισιτήρια και ήρθε 2ο στο εγχώριο boxoffice πίσω από το πανέξυπνο θρίλερ «Ένα Ήσυχο Μέρος» με την Έμιλι Μπλαντ και τον Τζον Κραζίνσκι (στις ΗΠΑ ήδη έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια), που από την Μ. Πέμπτη 5/4 μέχρι και την περασμένη Κυριακή έχει ξεπεράσει τα 43.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Προβάλλεται και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε (παίχθηκε και στο Πάνθεον για 1 εβδομάδα).

Στη Βέσο Μάρε προβάλλεται και το «Rampage, το απόλυτο χάος» που υπολογίζεται πως προσέλκυσε το 4ήμερο της πρεμιέρας του κοντά τους 800 θεατές.

Αρκετά συμπαθητικό και συγκινητικό προς το τέλος είναι το ρομάντζο «Ο Ήλιος του μεσονυκτίου» που έχει βασιστεί σε μία Γιαπωνέζικη ταινία. Παίζουν ο νεαρός και ιδιαίτερα γοητευτικός γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Πάτρικ και η Μπέλα Θορν που τραγουδά και πολύ ωραία ενώ τoν πατέρα της υποδύεται ο Ρομπ Ριγκλ.

Η ταινία που ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 8,5 από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο, προσέλκυσε στο 4ήμερο της πρεμιέρας της στην Ελλάδα (παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) σε 35 αίθουσες κάτι λιγότερο από 4.000 θεατές. Χαμηλά σχετικά ήταν τα νούμερα για την αξιόλογη Γαλλική ταινία «Η Υπόσχεση της αυγής» με τον Πιέρ Νινέ (παίζεται στην Πάτρα στο Πάνθεον) που τράβηξε γύρω στους 2.300 θεατές σε 19 αίθουσες.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture