Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 24 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "SOLO: A STAR WARS STORY" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΝΤΕΝ ΕΝΡΕΙΝΡΙΧ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ ΝΤΑΝΙ ΓΚΛΟΒΕΡ

ΑΠΟ 24 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "SOLO: ...

Ο πιιο αγαπημένος απατεώνας του γαλαξία

Mαζί με την έξοδο του στις ΗΠΑ θα δούμε στην Ελλάδα το φιλμ «Solo: A Star Wars Story» σε σκηνοθεσία του 64χρονου τιμημένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ. Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε. Η επίσημη αφίσα, πόστερ των βασικών χαρακτήρων και το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ δόθηκαν στη δημοσιότητα και έχουν εξάψει το ενδιαφέρον για την ταινία που επικεντρώνεται σ’ έναν πολυαγαπημένο ήρωα του Πολέμου των άστρων, τον Χαν Σόλο που γνωρίσαμε με την όψη του Χάρισον Φορντ ενώ εδώ τον υποδύεται ο 29χρονος ηθοποιός Alden Ehrenreich.

Συμπρωταγωνιστούν ο Woody Harrelson, η Emilia Clarke, ο 34χρονος Donald Glover της επιτυχημένης σειράς «Atlanta» και οι Thandie Newton, Paul Bettany, Phoebe Waller-Bridge και Joonas Suotamo.

Όπως μας προτρέπει το δελτίο Τύπου, ανεβείτε στο Millennium Falcon για ένα ταξίδι σ’ ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά στο Solo: A Star Wars Story, μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του γαλαξία.

Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Han Solo γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Chewbacca και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Lando Calrissian, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 24 Μαΐου στους κινηματογράφους.

Είναι παραγωγή της Lucas Film και διανέμεται από την Ντίσνει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture