Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό από τους κατοίκους της Νότιας Πάτρας- Αντισυγκέντρωση από τους αναρχικούς

Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό από το...

Στις 3 το μεσημέρι η συγκέντρωση έξω από την Πειραϊκή Πατραϊκή οι κάτοικοι

Βγαίνουν στους δρόμους για το μεταναστευτικό οι κάτοικοι του Νότιου Διαμερίσματος της Πάτρας την ώρα που οι φορείς σε συνεργασία με την αστυνομία και το λιμενικό επιχειρούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την… «ανώδυνη» απομάκρυνση των προσφύγων από τα εγκαταλειμμένα εργοστάσια στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Επιχείρηση εκκένωσης Αβεξ, Λαδόπουλου και Πειραϊκής από τους μετανάστες - Αλλεπάλληλες συσκέψεις επιτελών

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των συλλόγων του νοτίου διαμερίσματος σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κινητοποίηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της περιοχής.

Πάτρα: Και αστυνομικοί στη συγκέντρωση κατοίκων ... - The Best News

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι Κρύας Ιτεών, Αγίου Νικολάου Λεύκας, Νεάπολης, Αναγέννησης, Παραλίας, Εργατικών Κατοικιών Παραλίας, Εργατικών Κατοικιών VII, Παραλίας, Δεμενίκων, Ανθείας, Αγίων Αποστόλων και Τέρψης.

Δεν συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση για το μεταναστευτικό ο ...

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος της Πειραικής Πατραϊκής, ενώ δηλώνουν ότι πρόκειται για μια προειδοποιητικού χαρακτήρα κινητοποίηση αφού σχεδιάζουν κλιμάκωση στην περίπτωση που δεν ληφθουν άμεσα μέτρα.

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στην ... - The Best News

Αντισυγκέντρωση με αφορμή την κινητοποίηση κατοίκων των Νοτίων Συνοικιών της Πάτρας και συνδικαλιστών ένστολων για το μεταναστευτικό, πραγματοποιεί στις 2:00 μ.μ. της Πέμπτης στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ, αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος". Οι αντιεξουσιαστές είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης έκτακτη συνέλευση στο Παράρτημα της οδού Κορίνθου και αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη συγκέντρωση ενάντια στην επικείμενη επιχείρηση-σκούπα, όπως αναφέρουν, σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών που διαμένουν στην Πάτρα.

 

Aπο την άλλη φορείς και αστυνομία επιχειρουν να σχεδιάζουν επιχείρηση τύπου... Ειδομένης για την απομάκρυνση των προσφύγων από την περιοχή με ηρεμία και χωρίς αντιδράσεις.

Για το λόγο αυτό το προηγούμενο διάστημα ήταν συχνές οι επισκέψεις της Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλας Τσιριγώτη η οποία βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους επιτελείς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας αλλά και τους αιρετούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις