Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκέντρωση για τους δύο στρατιωτικούς στο Μόλο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συγκέντρωση για τους δύο στρατιωτ...

Ζήτησαν να επιστρέψουν το ταχύτερο

13.46: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συγκέντρωση συμπαράστασης που έγινε το Μόλο της Αγίου Νικολάου για τους δύο στρατιωτικούς που βρίσκονται σε φυλακές της Τουρκίας. Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό και ζήτησαν να γίνει ό,τι είναι δυνατόν από την ελληνική κυβέρνηση, ώστε οι δυο Έλληνες να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατόν στην πατρίδα.

Για το θέμα αναφέρθηκαν τόσο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, όσο και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, οι οποίοι βρέθηκαν στην Πάτρα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821.

Στη συγκέντρωση βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος με δηλώσεις του ανάφερε ότι «Κάνουμε δεήσεις και προσευχόμαστε για αυτούς, ώστε σύντομα να αποφυλακιστούν»

Νωρίτερα

Δύο κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πάτρα, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Η πρώτη συγκέντρωση γίνεται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας.

Στο σημείο έχει αναρτηθεί πανό που αναγράφει: «Άγγελε, Δημήτρη είμαστε μαζί σας» και για την ώρα βρίσκονται περί τα 50 άτομα.

Την ίδια ώρα, δύο ομάδες του ΚΚΕ μοιράζουν φυλλάδια του κόμματος στη Ρήγα Φεραίου και τους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις