Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο του παιδιού

Πάτρα: Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο ...

Ξεκίνησε στις 16/3 και θα διαρκέσει έως και τις 10 Απριλίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με σύνθημα «Φροντίδα, αξιοπρέπεια, ισότητα» και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα γιορτινά Πασχαλινά bazaar που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Στην Πάτρα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει τον κόσμο στο Πασχαλινό bazaar στο κατάστημά του στην οδό Ερμού 62Β, έως τις 10 Απριλίου 2018 και ώρες καταστημάτων ( το παζάρι ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 16/3).

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα Πασχαλινά bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalina/ ή να επικοινωνήσετε στο 2610-332499.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις