Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε νοσοκομεία της Πάτρας η σύζυγος και το 2χρονο παιδί του νεκρού οδηγού από το τροχαίο στη Ναύπακτο

Σε νοσοκομεία της Πάτρας η σύζυγος και τ...

Ποια ειναι η κατάσταση της υγείας τους

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια" όπου και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, η σύζυγος του 38χρονου οδηγού από τα Τρίκαλα που σκοτώθηκε χθες στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Περιμετρική οδό της Ναυπάκτου.

Το 2χρονο παιδί της οικογένειας που επέβαινε επίσης στο μοιραίο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας της οικογένειας συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούσθηκε με φορτηγό.

Τραγωδία στην Περιμετρική της Ναυπάκτου - Νεκρός ... - The Best News

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στο 14,5ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ναυπάκτου Ιτέας, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτες την 27χρονη σύζυγο του και το ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας δυο ετών, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε ένας 41χρονος ημεδαπός και έπειτα με ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό της συζύγου του και του τέκνου τους. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομεία της Πάτρας, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας για την διακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις