Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ τρόμαξαν το Φεστιβάλ SXSW με το θρίλερ "A Quiet Place"

Οι Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ τρόμα...

Το Πάσχα θα παιχθεί το φιλμ στην Ελλάδα

H ταινία "A Quiet Place" του Τζον Κρασίνσκι έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ South By Southwest (SXSW) στις ΗΠΑ και έκανε πολλούς από τους θεατές στην κινηματογραφική αίθουσα να ξεσπούν σε κραυγές, αντίδραση που ικανοποίησε τον σκηνοθέτη.

Το υπερφυσικό θρίλερ πέρασε τη δοκιμασία στο Ώστιν του Τέξας ως ταινία έναρξης του Φεστιβάλ στις 9 Μαρτίου 2018 κι αυτό αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό σημάδι για την κυκλοφορία της από την Paramount Pictures στις αίθουσες και στο box-office τον Απρίλιο, καθώς το SXSW έχει αποδείξει ότι ένα καλό σημείο εκκίνησης, σύμφωνα με το Variety.

"Δεν ήμουν ποτέ τύπος αυτού του είδους ταινιών" δήλωσε ο Κρασίνσκι στη διάρκεια Q & A μετά την προβολή μαζί με τους συντελεστές της ταινίας. Γιατί λοιπόν σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην ταινία;

Το οφείλει όπως είπε στην Έμιλι, την 35χρονη σύζυγό του, Έμιλι Μπλαντ, η οποία υποδύεται τη γυναίκα του στην ταινία.

Το φιλμ "A Quiet Place" που θα δούμε το Πάσχα στις Ελληνικές αίθουσες από την UIP, παρακολουθεί μια οικογένεια (τα παιδιά είναι οι Νόουα Τζουπ και η Μίλισεντ Σίμοντς) που δεν επιτρέπεται να κάνουν θόρυβο ... αλλιώς τους συμβαίνει κάτι κακό. Ο Κρασίνσκι είπε ότι παρ’ όλο που φοβάται πολύ να παρακολουθεί ταινίες τρόμου πηγή έμπνευσης ήταν κλασσικές ταινίες, όπως το "Alien" και το "Jaws", το οποίο είναι πιο πολύ για τους ανθρώπους στο σκάφος και όχι τον καρχαρία.

Πηγή: ΑΠΕ

*Αναμένεται να δούμε την ταινία και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture