Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάτοικοι Περιβόλας Πατρών: Θέλουμε ασφαλείς δρόμους

Κάτοικοι Περιβόλας Πατρών: Θέλουμε ασφαλ...

Κινητοποίηση μετά τον θάνατο του 21χρονου Χρ. Νταβλούρου

Πλήθος κατοίκων από την Περιβόλα και το Σούλι της Πάτρας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο κόμβο της περιοχής, μετά τον τραγικό θάνατο του 21χρονου Χρ. Νταβλούρου σε τροχαίο. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν ασφαλείς δρόμους στην περιοχή τους.

Σε ανακοίνωση του εκπολιτιστικού συλλόγου της περιοχής αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση-διαμαρτυρία σήμερα, από τους κατοίκους και φορείς της περιοχών Περιβόλας και Σουλίου, στον κόμβο Σκλαβενίτη στην Περιβόλα. Απαίτησαν την πλήρη διάνοιξη της ''θανατηφόρου''- διάτρητης από γούβες οδού Αριστοτέλους σε όλο το μήκος της, καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίων και από τις δύο πλευρές.

Έναν δρόμο απολύτως ανασφαλή για διερχόμενους πεζούς και οχήματα.

Τονίστηκε το γεγονός ότι, η περιοχή φιλοξενεί 3 δημόσια σχολεία, φροντιστήρια, ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας, βιομηχανίες, κέντρα διανομής, επιχειρήσεις εστίασης και κατά μήκος της οδού, πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Εκατοντάδες μαθητές των σχολικών μονάδων καθώς και αθλούμενοι,  καθημερινά παίζουν με την ζωή τους στην οδό Αριστοτέλους.

Επίσης, έγινε ειδική αναφορά ότι, θα είναι ο δρόμος που θα εξυπηρετεί το Ανατολικό Πάρκο.

Το μήνυμα που δόθηκε προς τις τεχνικές υπηρεσίες και την Δημοτική αρχή είναι, να σκύψουν πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες, για να κατασκευαστεί μια ασφαλής οδός, η οποία να μπορεί να δεχθεί το μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο.

Οι φορείς ευχαριστούν την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Πατρών, που συνέδραμαν την προσπάθεια των κατοίκων, να πραγματοποιηθεί μια ασφαλής κινητοποίηση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις