Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρία χρόνια χωρίς τον Αναστάσιο Τ. Παναγόπουλο

Τρία χρόνια χωρίς τον Αναστάσιο Τ. Παναγόπουλο

Την Κυριακή το μνημόσυνο του

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού. Τρία χρόνια χωρίς εκείνον που διετέλεσε και παραμένει πηγή έμπνευσης, στήριξης και θαυμασμού για τους ανθρώπους που τον περιστοίχιζαν.

Η οικογένειά του τελεί στις 25 Φεβρουαρίου επιμνημόσυνη λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Καλουσίου Αχαίας, τόπο καταγωγής και γέννησής του.

Ο Αναστάσιος Τάσου Παναγόπουλος γεννήθηκε το 1927 στο ορεινό χωριό Καλουσίου και απώλεσε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 14 ημερών. Ήταν το μικρότερο παιδί πολυμελούς οικογένειας, από μικρή ηλικία αγωνίστηκε σκληρά και δημιούργησε μια ανθηρή επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων. Το 1966 στην Αθήνα γνώρισε και ερωτεύτηκε τη μετέπειτα σύζυγό του Ελευθερία , με την οποία απέκτησαν 2 κόρες. Η μεγαλύτερη του κόρη Παρασκευή (Βίβιαν) ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια , συζευγμένη με τον Κυριάκο Περδικούρη ιατρό-καρδιολόγο και η μικρότερη του κόρη Έλενα μαθηματικός, συζευγμένη με τον Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη προιστάμενο τραπέζης. Ευτύχησε να μεγαλώσει και τα εγγόνια του, Αναστάσιο, Ελίνα και Γαβριέλλα, τα οποία λάτρευε.

Πέρα από δυναμικός και άοκνος επιχειρηματίας υπήρξε υποδειγματικός σύζυγος, πατέρας και παππούς με απόλυτη αφοσίωση στην οικογένειά του.

Άλλη μια μεγάλη αγάπη της ζωής του υπήρξε η καλλιέργεια της γη, για την οποία ίδρωνε καθημερινά ώστε να αποδώσει καρπούς καθώς και η κτηνοτροφία.

Πορεύτηκε στη ζωή του με ηθικές αρχές και αξίες, τις οποίες υποστήριζε με πάθος σε κάθε του βήμα.

Το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο συνεχίζουν σήμερα η οικογένεια του.

Θα σε νοιώθουμε πάντα κοντά μας φάρο δύναμης, ελπίδας αξιοπρέπειας και αλτρουισμού.

Η πολυαγαπημένη σου οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις