Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα και ο ρομαντικός, οι φαντασιώσεις αλλά και οι υψηλές προσδοκίες «χτυπάνε» την πόρτα μας.

ΚΡΙΟΣ
Μερικά μπερδέματα στη δουλειά πρέπει να φροντίσεις να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση και επαγγελματισμό και έτσι όλα θα λυθούν. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι πλησιάζεις πολύ κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου. Μην απογοητεύεσαι που ακόμη δεν είναι κοντά σου, σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα. Τα οικονομικά σου σίγουρα θα βελτιωθούν, όμως μέχρι τότε αντί να γκρινιάζεις, φρόντισε να αισθανθείς ευγνωμοσύνη για όσα έχεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνεργάτες εκτιμούν την προσφορά σου στο ομαδικό έργο που έχετε αναλάβει και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι έγινες μέρος του συνόλου και είσαι υπερήφανη για αυτό. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις το σκεπτικό σου μόλις ανακαλύψεις ότι ορισμένοι από τους φίλους και τους συνεργάτες σου δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Τελικά, είναι πιο υγιές να ξέρεις την αλήθεια ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ιδανικό όσο αρχικά πίστευες. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Προσοχή στα οικονομικά, γιατί τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιθυμείς διακαώς την αναγνώριση και παλεύεις καθημερινά για αυτό. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου δεν μπορούν να κατανοήσουν ακόμη τη συνεισφορά σου στο σύνολο, είναι δύσκολο για αυτούς να εκτιμήσουν το ρόλο σου στην επιτυχία του έργου σας. Αντί να ζητάς την έγκριση από τους συνεργάτες ή το αφεντικό σου, εξέτασε το επίπεδο ικανοποίησης που αισθάνεσαι μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας. Αντί να συγκρίνεις τα επιτεύγματά σου με κάποιον άλλο, δώσε τον εαυτό σου την αναγνώριση για ότι καλό έκανες. Η Αφροδίτη σε ευνοεί για να γίνει η σχέση σου πολύ καλύτερη. Στα οικονομικά θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συγκέντρωσή σου στη δουλειά δεν είναι εύκολη σήμερα, ειδικά αν οι φαντασιώσεις σου σε μεταφέρουν σε εξωτικά μέρη. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τις φαντασιώσεις σου με τα πραγματικά σου σχέδια. Αντιμετώπισε με καθαρό μαυλό τις εργασιακές προκλήσεις και η μέρα θα περάσει. Μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να τις πραγματοποιήσεις και αν αφήσεις τον εαυτό σου ελέυθερο θα αναζωπυρωθεί η φλόγα στην ερωτική σου ζωή. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ
Γεμάτη η σημερινή ημέρα, φρόντισε να εκμετταλευτείς ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις για κάτι νέο που θα σε ενθουσιάσει. Σκέψου και κάνε τη σωστή επιλογή και αυτή που σε συμφέρει περισσότερο οικονομικά. Είναι προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδα σου. Στα αισθηματικά σου δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα, για αυτό απέφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέες συνεργασίες στο προσκήνιο και βλέπεις ότι τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Η σκέψη σου είναι στα αισθηματικά σου σήμερα. Ένας καινούριος έρωτας σου έχει κλέψει το μυαλό, όμως ακόμη δεν τον γνωρίζεις πολύ καλά αυτόν τον άνθρωπο και προσπαθείς να είσαι συγκρατημένη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος σήμερα μοιάζει δύσκολη, όμως αυτό δεν θα σε εμποδίσει να προσπαθήσεις. Μην απογοητευτείς αν κάποιο από τα σχέδιά σου δεν πετύχει. Η προσπάθεια μετράει και σε τελική ανάλυση θα είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου. Δώσε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου και φροντίστε από κοινού να λύσετε τυχόν προβλήματα. Μικρή βελτίωση στα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δεχθείς μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, την οποία πρέπει να εξετάσεις με πολύ ενδιαφέρον καθώς φαίνεται συμφέρουσα για εσένα. Η ημέρα σου θα είναι πολύ δημιουργική, καθώς έχεις μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα σήμερα. Τα αισθηματικά σου επίσης βελτιώνονται, καθώς θα καταφέρεις να λύσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν. Τέλος, τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη στιγμή τους. Θα αναζητήσεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι αρκετές και σε αγχώνουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να τηρήσεις το πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, απέφυγε όμως τα περιττά έξοδα. Πρέπει να βρεις μια ισορροπία σε αυτόν τον τομέα. Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων έχεις παραμελήσεις τον αγαπημένο σου και αυτό θα φέρει εντάσεις. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις τα πνεύματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μερικές καθυστερήσεις στα σημερινά σου σχέδια θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Τα ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου καιρός να τα διευθετήσεις και να τα λύσεις. Στα οικονομικά σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή, έχεις παρασυρθεί και κάνεις κινήσεις που «διαλύουν» τον προϋπολογισμό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις και ο χρόνος να σε πιέζει, όμως να θυμάσαι ότι οι βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις πολύ περισσότερα. Έχει έρθει η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και μετά λύσε τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου. Στα οικονομικά σου θα δεις βελτίωση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο δυναμισμός σου δεν κρύβεται και έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που είχες το τελευταίο διάστημα στη δουλειά σου. Οι κόποι σου θα φέρουν καρπούς γεγονός που σε ενθουσιάζει. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία θα βελτιώσει πολύ τα αισθηματικά σου. Προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being