Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η AIESEC σε περιμένει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Η AIESEC σε περιμένει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Σκέφτεσαι πέρα από τις σπουδές σου να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό; Ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο γύρω σου; Θέλεις οι πράξεις σου να έχουν ένα πραγματικό αντίκτυπο; Θέλεις κάθε μέρα να μαθαίνεις κάτι καινούργιο;

Τότε η AIESEC είναι το μέρος που ανήκεις!

Τι είναι όμως η AIESEC;

Είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος νεανικός οργανισμός που έχει ως όραμα την Ειρήνη και τη Μεγιστοποίηση των Ανθρωπίνων Δυνατοτήτων. Κάθε νέος που δραστηριοποιείται στην AIESEC έχει την ευκαιρία όχι μόνο να συμβάλλει στην επίτευξη του οράματος, αλλά και να αναπτυχθεί σαν άτομο.

Πώς όμως ένας νέος αναπτύσσεται μέσα από την εμπειρία του στον οργανισμό;

Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το marketing, να κάνεις πωλήσεις στον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας, να βελτιώσεις το επίπεδο τον αγγλικών σου αφού πρόκειται να επικοινωνείς με άτομα από όλο τον κόσμο καθημερινά! Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις δεξιότητες όπως το public speaking και να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστά το χρόνο σου. Αλλά με ότι κι αν ασχοληθείς τελικά στον οργανισμό, απολαμβάνεις να συνεργάζεσαι στο πλαίσιο μιας ομάδας με άλλους νέους στην ηλικία σου που ενδιαφέρονται όσο και εσύ για τον κόσμο γύρω τους.

Αν πιστεύεις ότι και εσύ ανήκεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον τότε μη χάνεις ούτε στιγμή και κάνε την αίτησή σου σήμερα εδώ:

https://aiesec.gr/belong/

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει 19/1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις