Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ: ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ "ΝΕΟ ΑΙΜΑ" ΜΕΛΩΝ

ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ: ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιστροφή στις ρίζες

Την ανάγκη γεφύρωσης των παλαιότερων και των μεταγενέστερων γενεών αποφοίτων του Αρσακείου Πατρών συζήτησαν την Κυριακή το βραδάκι συμπολίτισσες αρσακειάδες κάθε ηλικίας στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ» μέσα σε κλίμα ζεστασιάς και συγκίνησης. Μάλιστα  το τοπικό τμήμα του Συνδέσμου Αρσακειάδων (ΣΕΦΑ) απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις κυρίες που μαθήτευσαν στο σχολείο, να ανανεώσουν τους δεσμούς τους και να γραφτούν στο σύνδεσμο, ο οποίος κάνει μια απόπειρα ανανέωσης μέσα από αρχειοθέτηση, διοργάνωση καινούριων εκδηλώσεων και δημιουργία ιστοσελίδας.

 

Αλλοτινές μαθήτριες αλλά και αγαπημένες δασκάλες και καθηγήτριες είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν από κοντά και να ανασύρουν μνήμες. Χαιρετισμό απηύθυνε η νυν πρόεδρος Αδαμαντία Αθανασοπούλου ενώ οι κυρίες του ΔΣ συνομίλησαν με πολλές κυρίες σε κάθε τραπέζι. Προσφέρθηκε καφές, τσάι, βουτήματα αλλά και βασιλόπιτα, της οποίας το φλουρί κέρδισε η Βασιλική Τριβήλου- Καιάφα, απόφοιτος του 1966. (To γούρι προσέφεραν οι Ανθούλα και Αμαλία Μέντη του ομώνυμου κοσμηματοπωλείου, επίσης απόφοιτες)

Όπως μάθαμε τα τωρινά μέλη του συνδέσμου στην Πάτρα φθάνουν τα 150, αλλά προωθείται μια προσπάθεια συγκέντρωσης μελών από τις τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή από τη δεκαετία του’ 70 και μετά ώστε να εισβάλει «νέο αίμα». Ως τώρα στους χώρους του ο σύνδεσμος περιορίζεται σε κοινωνικές συναντήσεις σύσφιξης σχέσεων και εκκλησιασμού, αλλά τώρα σχεδιάζεται “αλλαγή σελίδας” με παρουσία στο διαδίκτυο, προγραμματισμό εκδρομών κ.α.

 

Τη διοίκηση απαρτίζουν:

Αδαμαντία Αθανασοπούλου (πρόεδρος)

Λένα Σκλήρη (αντιπρόεδρος)

Κατερίνα Αργυροπούλου, Μαρία Μαρούδα- Γκέκα (γραμματεία)

Γιοβάννα Μακρυγεώργου (ταμίας)

Αδαμαντία Κολοκοτρώνη, Ολυμπία Λόη, Νεκταρία Σερέτη (μέλη)

 

*Οποια επιθυμεί να γραφτεί και να λαμβάνει ενημέρωση για τις δραστηριότητες ας επικοινωνήσει [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View