Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το street food άλλαξε! Ήρθε στην Πάτρα η CANTINA 89

Το street food άλλαξε! Ήρθε στην Πάτρα η...

Το πρώτο Naturally street food με αληθινές πρώτες ύλες και πραγματικά φρέσκο handmade φαγητό

Το NATURALLY street-food, μια είναι ιδέα που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη σαν μόδα κι έμελλε να γίνει παγκόσμια άποψη, αλλάζοντας τη νοοτροπία γύρω από το γρήγορο φαγητό, προσγειώθηκε στην Πάτρα! Η CANTINA 89 αποτελεί την πλέον ενδιαφέρουσα άφιξη street food στην πόλη, με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και με πραγματικά φρέσκο handmade φαγητό που θα έβρισκε κανείς σε ένα καλό εστιατόριο.

Όλοι στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας ψάχνουμε για κάτι που θα μας χορτάσει, θα είναι γρήγορο και νόστιμο… και στην περίπτωση του CANTINA 89 καθόλου τυποποιημένο αφού όλα παρασκευάζονται άμεσα διατηρώντας όλα τους τα συστατικά!

Για αυτό και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες.

Η CANTINA 89 μεταφέρει την αίσθηση του αμερικανικού σάντουιτς ή Burger, με έμφαση στα ποιοτικά και φρέσκα υλικά, τη σωστή προετοιμασία και το παιχνίδι με τις γεύσεις, αποδεικνύοντας ότι το street food μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από τυλιγμένες θερμίδες και λιπαρά.

Σεφ που πειραματίζονται αδιάκοπα, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων και υλικών που ξαφνιάζουν ευχάριστα και “διάσημα” burgers όπως το …. 5th Avenue BURGER .. MANHATTAN SANDWICH , φρέσκιες σαλάτες και νόστιμα χειροποίητα ορεκτικά αλλά και λαχταριστά γλυκά  της στιγμής όπως το CHICAGO που σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό  να τα δοκιμάσετε ξανά και ξανά.

Είναι self serviceκαι σίγουρα ξεχωρίζει  για το διαφορετικό design και το περιβάλλον που σε κάνει να νοιώθεις πως είσαι πραγματικά  στη Νέα Υόρκη!

Θα το βρούμε στην Πλ.28ης Οκτωβρίου  και Κανάρη κάτω από τη Ρήγα Φεραίου.

Order  phone 2610.311.511   www.cantina89.gr    FB: Cantina89 instagram: cantina89

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά