Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάθειρξη 12 ετών στην 25χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε 17χρονη στην Πάτρα - Πορνείο τα βαγόνια

Κάθειρξη 12 ετών στην 25χρονη Ρουμάνα πο...

Με ποινή δώδεκα χρόνων και 65.000 ευρώ πρόστιμο

Καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου η 25χρονη Ρουμάνα που ανάγκαζε την 17χρονη ομοεθνή της να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα. Η 25χρονη κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, εις βάρος μιας ανήλικης συμπατριώτισσάς της και καταδικάστηκε με ποινή δώδεκα χρόνων και της επιβλήθηκε πρόστιμο 65.000 ευρώ .

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Πάτρα από το καλοκαίρι του 2016 έως και τον Φεβρουάριο του 2017, όταν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους  «πελάτες».

Η 25χρονη Ρουμάνα αποκόμιζε η ίδια και ο σύζυγός της, αλλά και ο σύζυγος της ανήλικης, σημαντικό οικονομικό όφελος.

Η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016, όταν σύμφωνα με τη δικογραφία, η 17χρονη πείστηκε από τον σύζυγό της, τον σύζυγο της 25χρονης αλλά και την ίδια, να ταξιδέψει στην Ελλάδα, καθώς της υποσχέθηκαν νόμιμη και αξιοπρεπή εργασία και καλύτερες συνθήκες ζωής.

Όμως η δουλειά στα φανάρια της Πάτρας τις πρώτες ημέρες μετατράπηκε σε εξαναγκασμό σε πορνεία έναντι αμοιβής, μέσα σε ένα παλιό βαγόνι στο κέντρο της Πάτρας, ειδικά διαμορφωμένο με κλινοσκεπάσματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην κατάθεση της 17χρονης, συνουσιαζόταν με δώδεκα άνδρες κατά μ.ό. τη μέρα, χωρίς να έχει λόγο επί της αμοιβής, την οποία «κανόνιζε» η 25χρονη, ενώ της είχαν πάρει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τη χτυπούσαν για να της στερήσουν τη δυνατότητα διαφυγής.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός που συμμετείχε στην αστυνομική επιχείρηση τον περασμένο Φεβρουάριο, από την έρευνα της Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι η 17χρονη προέβη σε ασελγείς πράξεις με 3-4 άνδρες την ημέρα για περίπου μία εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους «πελάτες» και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, και στη συνέχεια τη συνέλαβαν, ενώ εντόπισαν και το διαβατήριο της 17χρονης στην τσάντα της 25χρονης.

Η 25χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της ενώπιον της έδρας, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα βίας από τον άνδρα της επειδή δεν έβγαζε αρκετά χρήματα στα φανάρια και ότι αυτός ουσιαστικά την είχε «μυήσει» στην πορνεία.

Επίσης είπε ότι όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο σύζυγός της και τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, όπως και ο σύζυγός της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε ότι χτυπούσε την ανήλικη ομοεθνή της παρότι λογομαχούσαν έντονα.

Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της ζήτησε την ενοχή της 25χρονης χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών, λέγοντας ότι πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: 25χρονη από τη Ρουμανία εξέδιδε 17χρονη – Σε βαγόνι τρένου οι ερωτικές συνευρέσεις


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις