Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Υποψήφια στο Επιμελητήριο Αχαΐας η Ελευθερία Βαρνακιώτη

Υποψήφια στο Επιμελητήριο Αχαΐας η Ελευθ...

Με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, στο τμήμα ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Αποφάσισα κι εγώ να συνταχθώ με τις δυνάμεις της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, τον συνδυασμό του κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας υπό τον κ. Μαρλαφέκα, έχει αποδείξει ότι εργάζεται με πρόγραμμα, στόχους και προσήλωση. Επιπλέον, έχει κατορθώσει με συλλογικές πρωτοβουλίες, όραμα και στόχους  να αναβαθμίσει το κύρος του Επιμελητηρίου μας και έχει προσελκύσει ξανά σε αυτό μεγάλο κομμάτι του εμπορικού κόσμου. Εργάζεται συστηματικά για την αναβάθμιση της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και για να αναδείξει την περιοχή μας. Και όλα αυτά μακριά από πολιτικές αποχρώσεις και κάθε είδους παρασκηνιακές σκοπιμότητες και πρακτικές.

Κάνω το πρώτο μου βήμα ενασχόλησης με τα κοινά γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οφείλω να υποστηρίζω τέτοιες υγιείς προσπάθειες και να διευρύνω κι εγώ με τις δυνάμεις μου αυτό το όραμα. Πεποίθησή μου είναι ότι, μόνο μέσα από συλλογικές πρωτοβουλίες που χαρακτηρίζονται από μεγάλη απήχηση και ανθρώπους με ικανότητες, μπορούμε να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε σελίδα.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσω κι εγώ να συνεισφέρω στη προσπάθεια αυτή.

Η Ελευθερία Βαρνακιώτη γεννήθηκε & εργάζεται στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε με Οικονομικές σπουδές στο UNIVERSITE LIBRE de BRUXELLES και έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ από το SOLVAY BUSINESS SCHOOL των Βρυξελλών. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά & Ισπανικά. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, μεγάλης διάρκειας, με θέμα τη μεταφορά Νέων Τεχνολογιών, την Καινοτομία και τη Διαχείριση των Υαλοπινάκων, κα.

Από το 1995 εργάζεται στην Σ. ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΕ, με έδρα στην Πάτρα και συνέβαλλε στην αλματώδη εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης και στην ανάδειξή της σε μια από τις ηγέτιδες εταιρίες του κλάδου της πανελλαδικά.

Σήμερα, είναι μέτοχος και η β’ γενιά διοίκησης της εταιρίας και ενεργώντας από αυτή τη θέση, ήδη από το 2015 έχει προσδώσει εξωστρέφεια στην εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί εξαγωγές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Στόχος της, η συνεχής ανάπτυξη της εταιρίας & και της επιχειρηματικότητας μέσα από νέους δρόμους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά