Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ιερείς του Αγ. Ανδρέα εξηγούν τι έγινε με το αρνί - τάμα που προκάλεσε παρέμβαση εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ιερείς του Αγ. Ανδρέα εξηγούν τι έγιν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Ένα δεμένο αρνάκι μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα προκάλεσε μυνήσεις και παρέμβαση εισαγγελέα μετά την κινητοποίηση μέλους φιλοζωικής οργάνωσης. Το τετράποδο (φωτό άρθρου), που σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιερό ναό προσφέρθηκε ως τάμα, εκτιμήθηκε πως έτυχε βασανισμου, επειδή δέθηκε στο σημείο για να μην περιφέρεται στο προαύλιο του Αγ. Ανδρέα την ημέρα της εορτής του πολιούχου της Πάτρας.

Η τοπική εκκλησία κάνει λόγο για υπερβολική αντίδραση της φιλόζωης και για την πλέον ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τετράποδου, που πλεον βρίσκεται προστατευμένο σε φάρμα ζώων.

Μήνυση σε βάρος του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, πατέρα Σπυρίδωνα υπέβαλε μια γυναίκα που πήγε στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει την ημέρα εορτής του πολιούχου της Πάτρας και διαπίστωσε πως ένα αρνάκι ήταν δεμένο στα κάγκελα δίπλα στην εκκλησία.

Η αιτιολόγηση της μήνυσης έκανε τους ανθρώπους της εκκλησίας να απορούν. Αφορούσε σε βασανισμό που υποτίθεται υπέστη το τετράποδο, που κάποιοι έφεραν εκεί και άφησαν ως τάμα στον απόστολο Ανδρέα.

Μέλος φιλοζωϊκής οργάνωσης, ειδοποίησε επί τόπου την αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση κατά του εφημέριου και του ιδιοκτήτη του αρνιού, ο οποίος αναζητείται.

Τόσο ο εφημέριος του ιερού ναού, όσο και ο προιστάμενος του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου, πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης εξέφρασαν την απορία τους για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδείχθηκε από το μέλος της φιλοζωϊκής οργάνωσης καθώς από την πρώτη στιγμή το τετράποδο έτυχε της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης και ήδη βρίσκεται ελεύθερο σε φάρμα ζώων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις