Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα "3Α ΑΡΑΠΗΣ" σας στέλνουν σινεμά!

Τα "3Α ΑΡΑΠΗΣ" σας στέλνουν σινεμά!

Μία ακόμα προσφορά από τη δυναμική, αμιγώς πατρινών συμφερόντων επιχείρηση

Τα s/m «3Α ΑΡΑΠΗΣ», μια δυναμική, αμιγώς πατρινών συμφερόντων επιχείρηση, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς, δε σταματά να εκπλήσσει τους καταναλωτές της! Οι προσφορές είναι άκρως ανταγωνιστικές και προσανατολίζονται στο να γεμίζουν το καθημερινό καλάθι αγορών σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντας την ευκαιρία να επωφελούνται από πολλά δώρα.

Συγκεκριμένα, 50 τυχεροί θα κερδίσουν, μετά από κλήρωση, δωρεάν εισιτήρια για Odeon CINEMAS σε ταινία επιλογής τους, με την αγορά 2 μόνο προϊόντων της εταιρίας ΒΙΚΟΣ.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σήμερα σε 8 καταστήματα στην Πάτρα και έχει καταφέρει να αριθμεί 100 και πλέον εργαζόμενους. Η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει δυνατές και συνεχόμενες προσφορές, υψηλή ποιότητα και φυσικά εγκάρδια εξυπηρέτηση. Αυτό που τελικά χρειάζεται ο καταναλωτής!

Δύσκολο να το πετύχεις… τελικά όμως, όχι ανέφικτο για τα s/m Αράπης! Γι’ αυτό και έχουν την καθημερινή επιβράβευση των πελατών τους! Δείτε το φυλλάδιο προσφορών αυτής της περιόδου εδώ!

www.arapis3a.gr

Facebook

YouTube

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά