Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ: ΑΠΟ 7/12 Η ΚΩΜΩΔΙΑ "ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ"

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ: ΑΠΟ 7/12 Η ΚΩΜΩΔΙΑ "ΜΑΜ...

Παίζουν Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ και Κάθριν Χαν

Οι Μίλα Κούνις, Κάθριν Χαν και Κρίστεν Μπελ κάνουν τα Χριστούγεννα… άνω κάτω, σε μία ξεκαρδιστική κωμωδία χωρίς αναστολές! Τίτλος της εορταστικής κωμωδίας Αμερικανικής παραγωγής «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός Ελέγχου - A Bad Moms Christmas» που θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Σύνοψη

Το «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί τις τρεις παραγνωρισμένες και υπερφορτωμένες γυναίκες/ μαμάδες, να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις και τις προσδοκίες του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ των μαμάδων: των Χριστουγέννων. Κι αν η δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους δεν ήταν αρκετά δύσκολη δουλειά, τώρα θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά, ενόσω φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες!

Οι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, Τζον Λούκας και Σκοτ Μουρ, και η παραγωγός, Σούζαν Τοντ, διαισθάνθηκαν πως το κοινό ήθελε περισσότερες περιπέτειες από αυτή τη σκανδαλιστική τριάδα γυναικών μετά την κυκλοφορία του «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή – Bad Moms» (το 1ο φιλμ είχε προβληθεί καλοκαίρι στα Στερ Odeon στη Βέσο Μάρε). Αναφορικά με τα πρώτα βήματα του sequel, ο Σκοτ Μουρ εξηγεί: «Στην πρώτη ταινία, η ιδέα είναι ‘Λατρεύω το να είμαι μαμά, αλλά κάποιες φορές παραείναι κουραστικό και με τρελαίνει’. Όταν αρχίσαμε να εξετάζουμε κατευθύνσεις για το sequel και αρχίσαμε να μιλάμε για τα Χριστούγεννα, ήταν πολύ παρόμοιο. Δε μισείς τα Χριστούγεννα, όλοι τα αγαπούν, απλά κάποιες φορές παραείναι κουραστικά»

Ο Λούκας από την πλευρά του ανέφερε ότι η ιδέα για τα Χριστούγεννα, ήταν ακριβώς αυτή: κάθε χρόνο μαζεύεται όλη η οικογένεια, συγγενείς που δε βλέπεις πολύ συχνά ή που δε θες να δεις, και υπάρχουν τόσα λεφτά και τόσο αλκοόλ… ένα πρώτης τάξεως υλικό για κωμωδία.

Το κινηματογραφικό δίδυμο των Λούκας και Μουρ είχε ήδη εμπειρία από Χριστουγεννιάτικες ταινίες, έχοντας γράψει το σενάριο για το «Office Christmas Party» με την Τζένιφερ Άνιστον που προβλήθηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο και το «Χριστούγεννα στα Τέσσερα». Εξηγώντας τη σχέση αγάπης –και λίγου μίσους- τους με τα Χριστούγεννα, ο Λούκας αναφέρει πως «τα λατρεύουμε, τα αγαπάμε, τρελαινόμαστε για αυτή την περίοδο του χρόνου –ταυτόχρονα τα μισούμε, μας κουράζουν τόσο πολύ. Αυτή η ταινία είναι μία νέα ματιά στα Χριστούγεννα και όλα όσα υπομένουν οι μαμάδες στις γιορτές για χάρη της οικογένειάς τους».

Ένα χρόνο λοιπόν μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, βλέπουμε τις ηρωίδες μας, Έιμι, Κίκι και Κάρλα να προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα.

Η Μίλα Κούνις ερμηνεύει ξανά την αξιαγάπητη, εξωστρεφή Έιμι, κάνοντας ό, τι καλύτερο μπορεί ώστε να διατηρήσει την ψυχραιμία της στις γιορτές, εν μέσω του γνωστού χάους του στολισμού, του μαγειρέματος, της αγοράς του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του τυλίγματος των δώρων. Περιπλέκοντας ακόμα παραπάνω τα πράγματα, τα Χριστούγεννα, αυτή και το (σχετικά) νέο αγόρι της, ο Τζέσι (Τζέι Ερνάντες) θα καλέσουν από κοινού τις οικογένειές τους, και η Έιμι είναι αποφασισμένη να μετατρέψει αυτές τις γιορτές σε επιτυχία, με κάθε κόστος.

«Νομίζω πως χρειάστηκε ένα λεπτό για να αποφασίσουν οι άντρες πως είναι ΟΚ να πάνε να δουν την ταινία. Όταν το έπραξαν, την κατάλαβαν. Οι μητέρες χρειάζονται αποφόρτιση. Οι μητέρες είναι ακόμα γυναίκες. Γυναίκες που χρειάζονται να αποκτήσουν ζωή, εκτός της ζωής ως μητέρες, για την ψυχική τους υγεία», τόνισε η Κούνις.

Η Κάθριν Χαν επιστρέφει ως Κάρλα, ανύπαντρη μητέρα, έτοιμη για διασκέδαση άμεσα… αρκεί να της το προτείνεις ενώ δεν έχεις ιδέα τι πρόκειται να ξεστομίσει το επόμενο λεπτό. «Οι ‘Μαμάδες με Κακή Διαγωγή’ πέτυχαν διάνα με ένα τεράστιο κοινό που περίμενε μία καθαρτική αποφόρτιση, βλέποντας μερικές μαμάδες να χαλαρώνουν μπροστά από την κάμερα. Σε αυτή την ταινία, προσθέτεις σε αυτό την πιο περίπλοκη ιστορία αγάπης που υπάρχει, ανάμεσα σε μία μητέρα και την κόρη της», αναφέρει η Χαν.

Η Κρίστεν Μπελ ερμηνεύει και πάλι την Κίκι, η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην ανατροφή των παιδιών της και το να περνά εποικοδομητικό χρόνο με τον σύζυγό της. «Κάθε κοινό μπορεί να ταυτιστεί με τη μητρότητα, κατά κάποιο τρόπο. Ή ξέρεις μία μαμά, ή είσαι μαμά, ή έχεις μαμά. Είναι ένα πανανθρώπινο θέμα, και το άγχος της μητρότητας, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύ μεγάλο», λέει η Μπελ.

Παραγωγή: Σούζαν Τοντ.

Στο μεταξύ το καστ των ηθοποιών εμπλουτίζεται και από τις Σούζαν Σάραντον, Κριστίν Μπαράνσκι και Σέριλ Χάινς.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

H ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει στις ΗΠΑ τα 52 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture